8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox95% beveelt Royal Dutch Jaarbeurs aan!

Wat vond je van de catering?
7.8/10
Wat vond je van de locatie?
Wat vond je van de service?

Amplifon | Beter Horen

flexibel, doortastend en vriendelijk

Beter Horen Live Event

Claudia Van Voren

Erg prettig. Duidelijke communicatie.

ZonMw matchmakingsbijeenkomst interventies fietsveiligheid

Peter van der Vlist

Heel prettig, zoals bij eerdere gelegenheid

Vergadering Vrienden Spoorwegmuseum

Anet Kortman

Ik heb de samenwerking echt als super prettig ervaren!! Vond de catering goed, maar de lunch was echt veelste veel. Dat is wel echt zonder, dat je dan dingen moet weggooien.

a.s.r. leven en uitvaart bijeenkomst

Niels Kruithof

Heel goed, pro actief en service gericht. Heldere communicatie

Tentamens

Tayla Bluff Moore

Amazing! Ilma and Rein on site were great at supporting the event.

GT Nexus

Theo Timmermans

Prima, er wordt goed meegedacht over de lokatie.

Gebruikersvereniging PinkRoccade

OSR juridische opleidingen

SterSterSterLege sterLege ster

Over het algemeen heel goed, bij de bijeenkomst van vorige week was met name de organisatie rond de lunch echt amateuristisch. We waren ingepland op overlappende momenten op dezelfde lunchplek als een andere grote groep, terwijl er op die etage wel twee plekken zijn waar lunch geserveerd kan worden. We hebben geprobeerd dat aan te passen, maar de mensen van de catering waren onwrikbaar en zeiden dat het makkelijk zou kunnen. Dat bleek niet waar. Dat was erg vervelend voor onze cursisten en dus ook voor ons als organisatie. Zeker omdat we wel geprobeerd hebben mee te denken maar de catering daar geen zin in had de groep zou "te klein zijn" maar met 40 mensen (en ook wel met minder) hebben we normaal gesproken altijd een eigen lunchplek.

Kennisnet Toeslagenaffaire

Arianne Meerkerk

Goede samenwerking.

FAMO voorjaarsbijeenkomst

Janneke Blonk

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne locatie en makkelijk schakelen.

SER Workshop Stakeholder dialoog

Moba

Fijn contact met sales Moniek. Alles was prima geregeld.

Sales meeting

CSU / Total Care

SterSterSterSterLege ster

Prettige afstemming voorafgaand aan het event en op de dag zelf.

Total Care

Ron van Steenis

Zoals altijd was de samenwerking voorafgaand en tijdens het event geweldig. Klantgericht en vriendelijk. Proactief ook.

Inspiratiedag UWV

Mechi De Veer Floriander

Als heel prettig. Het contact met Yente was heel fijn en ook de mensen op de dag zelf hebben echt goed voor ons gezorgd en waren heel vriendelijk

Florianderdag 2026

Thijs Wagenaar

SterSterSterSterLege ster

Het was een effectieve manier om tijdens de Zorg&ICT beurs een rustige en discrete meeting te hebben met een potentiële klant. Het is een nette omgeving met veel verschillende ruimtes. Wij hadden een kleine vergaderruimte waar we een uurtje hebben gezeten.

Vergadering Secure2Go

Royal Dutch Jaarbeurs verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Royal Dutch Jaarbeurs heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 25 januari 2021

Royal Dutch Jaarbeurs

Alles wat aandacht krijgt groeit… maar aandacht is schaars. Het is vaak al moeilijk een paar seconden echte, onverdeelde aandacht van een ander te krijgen. Om echt in het moment te zijn en niet weg te zappen of naar links te swipen. Wij weten dat met passie en lef georganiseerde events de aandacht trekken en vasthouden en daarmee sneller leiden tot waardevolle ontmoetingen en business.

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

Wat vond je van de catering?
7.8/10
Wat vond je van de locatie?
Wat vond je van de service?

Amplifon | Beter Horen

flexibel, doortastend en vriendelijk

Beter Horen Live Event

Claudia Van Voren

Erg prettig. Duidelijke communicatie.

ZonMw matchmakingsbijeenkomst interventies fietsveiligheid

Niels Kruithof

Heel goed, pro actief en service gericht. Heldere communicatie

Tentamens

Tayla Bluff Moore

Amazing! Ilma and Rein on site were great at supporting the event.

GT Nexus

Theo Timmermans

Prima, er wordt goed meegedacht over de lokatie.

Gebruikersvereniging PinkRoccade

Goede samenwerking.

FAMO voorjaarsbijeenkomst

Janneke Blonk

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne locatie en makkelijk schakelen.

SER Workshop Stakeholder dialoog

Moba

Fijn contact met sales Moniek. Alles was prima geregeld.

Sales meeting

CSU / Total Care

SterSterSterSterLege ster

Prettige afstemming voorafgaand aan het event en op de dag zelf.

Total Care

Ron van Steenis