Rick
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk en snelle service:TOP!!!!!
Snelle en goede service.
Snel hulp bij problemen met de oven. Bleek , na uitgebreid controleren door zeer vriendelijke monteur, een kwestie van door mijzelf op verkeerde knop te hebben gedrukt.. Dat slechts voorrijkosten werden gefactureerd is buitengewoon coulant. Aanrader dus!!
Goede service en goed op tijd. Nette en aardige monteur.
Snel en deskundig
Eerlijke voorlichting. Vriendelijk personeel en eigenaar. Vlotte afwikkeling van de afspraken.
Zeer veel kennis van zaken en erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Alles is keurig verlopen. Een heel tevreden klant. Stephan heeft perfect werk geleverd.
Goede verkoper. Duidelijke antwoorden en informatie over de wasmachine
Wij kopen altijd ons witgoed hier super aardige mensen en als er iets is komen ze altijd zo vlug mogelijk
Weer super geholpen!
Voor een onderdeel naar de winkel en de volgende dag al geleverd!
Prettig kleinschalig bedrijf met veel verstand van wat er wordt verkocht. En ook alle lof voor de installeerders van de wasmachine, binnen korte tijd stond hij op zolder en de oude buiten. Perfect.
Dé Witgoed Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk en snelle service:TOP!!!!!
Snelle en goede service.
Goede service en goed op tijd. Nette en aardige monteur.
Snel en deskundig
Zeer veel kennis van zaken en erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goede verkoper. Duidelijke antwoorden en informatie over de wasmachine
Weer super geholpen!
Voor een onderdeel naar de winkel en de volgende dag al geleverd!
Dé Witgoed Specialist heeft de volgende resultaten bereikt: