Yannick Stoop
- Sterke punten
- Snelle levering. Goede track en trace. Veilig verpakt.
- Product of service:
- Zout & Peper Nori de Ramen
Geweldig, ze hebben zulke leuke originele hebbedingen!! Echt een aanrader om op de website te kijken (en te kopen)
Super, snel geleverd en heel leuk verpakt
Online bestelling
Prettig, goed product en vlot geregeld
Heel positieve ervaring. Mijn pakketje werd beschadigd geleverd door onhandigheid bij het postbedrijf. It's a present zorgde ervoor dat ik een nieuw exemplaar opgestuurd kreeg.
Ze waren erg attent en behulpzaam. Ik had gevraagd of het pas aan het einde van de week verzonden kon worden, zodat de kans groter was dat het maandag bezorgd zou worden, en dat hebben ze precies gedaan. Ze hebben zelfs het door mij gevraagde berichtje met de hand geschreven. Ik was zeer tevreden.
Goede shop als je snel een leuk en grappig cadeau zoekt
Bestellen was makkelijk. Hoewel….zoveel leuke dingen dat keuze moeilijk was
Via internet bestelling gedaan
Perfect Online bestelling
Fijne klantenservice, vlotte verzending en leuke producten!
Ruime keuze, leuk gepresenteerd en heel ruim aanbod
Its a present! verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Its a present! heeft de volgende resultaten bereikt:
Super, snel geleverd en heel leuk verpakt
Online bestelling
Prettig, goed product en vlot geregeld
Goede shop als je snel een leuk en grappig cadeau zoekt
Bestellen was makkelijk. Hoewel….zoveel leuke dingen dat keuze moeilijk was
Via internet bestelling gedaan
Perfect Online bestelling
Fijne klantenservice, vlotte verzending en leuke producten!
Ruime keuze, leuk gepresenteerd en heel ruim aanbod
Its a present! heeft de volgende resultaten bereikt: