G. Soerel
- Reparatie of aangekocht product
- Reparatie
Eindelijk iemand die het snapt, topper
0,0 GENEPT!!! Onze persoonlijke ervaring is het volgende: Na jaren van vaste klant te zijn geweest van het vorige bedrijf, moest onze IPad het batterij worden vervangen. Hiervoor hebben zij 3 volle uren in rekening gebracht, en nieuwe opladers die wij niet nodig hebben wat neerkwam op een nieuwe prijs van soortgelijke IPad. He was in mei 2025 gebeurd. E-mail gestuurd voor een uitleg daarover, nooit een antwoord gekregen. Dit was dus de eerste keer, onder IT-FOR YOU en zal ook de laatste keer zijn. Dus pas op!!! Familie Sabar Hoofddorp
Super goed door Cor geholpen nadat mijn oude PC niet meer wilde opstarten. Diagnose: 'PC is overleden' en gaat het niet meer doen.. Direct de SSD eruit gehaald en de bestanden op externe harde schijf overgezet. Volgende dag al weer klaar en kon ik, als kleine zelfstandige, weer verder werken. Top!!
Had geen toegang meer tot mijn externe harde schijf en kon dus niet meer bij mijn bestanden. Gelukkig heeft IT-Foryou alles in een week kunnen herstellen. Betrouwbaar bedrijf!
Ik had problemen met mijn grafische kaart. IT-Foryou heeft mij geweldig geholpen. Ik heb contact opgenomen via Whatsapp, snel een reactie gekregen en kon ook snel terecht. Probleemanalyse was snel gemaakt en kon de volgende dag mijn PC alweer ophalen. De PC doet het weer als van ouds, onwijs bedankt!
Zeer tevreden
Helaas bleek de oude computer niet meer te repareren. Heb een nieuwe zeer compacte pc aangeschaft, die ook nog lekker snel was! Goed advies gekregen, de oude bestanden zijn overgezet op de nieuwe pc. De dag erop kon ik mijn nieuwe pc al ophalen, ben zeer tevreden over deze computer en de service!
Ik ging met mijn 'rochelende' mcbook naar IT-Foryou. Er werd alle tijd voor me genomen en mijn laptop werkt nu weer snel en geruisloos. Mocht mijn mcbook weer kuren vertonen of onderhoud nodig hebben dan weet ik IT-Foryou weer te vinden. Dank je Cor, voor de service en de koffie!
Goed geholpen bij een aanschaf van een nieuwe laptop
Goeie service bij een herinstallatie van mij computer thuis. Communicatie ging goed en alles liep volgens prijsafspraak.
fantastisch geholpen met nieuwe laptop printer en iphone!
Zeer goed geholpen bij aanschaf van nieuwe laptop
Ben onder de indruk van de Cor, heeft mij hedenochtend zeer fijn en goed geholpen met mijn probleem Bios enz. Kortom een aanrader voor iedereen die computer probleem heeft en neemt tijd voor de klant. Zeer goede service.
helemaal super
IT-Foryou verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
IT-Foryou heeft de volgende resultaten bereikt:
Eindelijk iemand die het snapt, topper
Zeer tevreden
Goed geholpen bij een aanschaf van een nieuwe laptop
fantastisch geholpen met nieuwe laptop printer en iphone!
Zeer goed geholpen bij aanschaf van nieuwe laptop
helemaal super