Aida
- Product of service:
- Warmtepomp
Slecht !!
Het begon zo goed, maar na twee jaar totaal anders. Totaal geen reactie bij klachten. Laten je letterlijk in de kou zitten.
Zeer slechte service en totale nalatigheid. Bij mijn ouders is een warmtepomp geplaatst die vanaf het begin niet goed werkt. Sindsdien worden ze compleet aan hun lot overgelaten. Er wordt niet gereageerd op e-mails, er is ontelbare keren gebeld en er zijn berichten achtergelaten, maar geen enkele reactie. Dit is geen service, dit is pure nalatigheid. Als er eenmaal betaald is, lijkt het bedrijf volledig onbereikbaar. Absoluut niet aan te raden.
Bruce, Boy en alle andere van Isoreno, bedankt voor deze gewely samenwerking. Na een installatie die niet deed wat er voor ogen was (foute eigen keus )hebben wij tegen een mooie deal de hele installatie mogen laten verwijderen om een groter laten plaatsen natuurlijk door isoreno dit kan denk ik bij ander instantie nooit zo als bij isoreno geregeld worden. Niets is hun teveel om klanten tevreden te krijgen. Super service en altijd bereikbaar ook al duurt het een dag langer maar zoals iedereen kan begrijpen zijn er meer mensen die wat willen en wellicht niet gelijktijdig geholpen kunnen worden. Wij zijn met de nieuwe installatie super tevreden en het doel om (bijna) gasloos te zijn zullen wij denk ik met gemak halen gezien de weersomstandigheden hebben wij tot op heden 0 op de meter. Wij raden zeker Isoreno aan voor welke klus dan ook, de kennis en kunde is er en de kwaliteit en prijs ook. Wat wil je dan nog meer je wordt geheel ontzorgd door Boy, Bruce en de rest van het personeel van Isoreno. Vriendelijke groet, Math Marianne Verdonschot
Isoreno is niet te bereiken als er iets mis is met de door hun geleverde installaties. De eerste onderhoudsbeurt wordt niet gedaan
Uitstekende ervaring! Het team werkte snel, netjes en professioneel, en de warmtepomp functioneert perfect. Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk.
Onlangs een warmtepomp laten plaatsen door Isoreno. Tevens hebben ze een nieuwe CV ketel en vloerverwarming verdeler geplaatst en de bestaande leidingen van de vloerverwarming gespoeld. Alle werkzaamheden werden vakkundig uitgevoerd, naar volle tevredenheid van ons. De mensen van Isoreno waren vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. We zijn erg tevreden over het bedrijf en zijn blij, dat we de opdracht door hen hebben laten uitvoeren.
Goed prettig peroneel
Super monteurs weten wat ze doen netjes opgeleverd en gebleven tot dat de installatie draait
Super service, hele vriendelijke mensen en duidelijke uitleg over de warmtepomp.
Goede degelijke kennis van zaken
Gewoon totale installatie vanaf aanvraag tot oplevering goed .
Gisteren en vandaag hebben de mannen van Isoreno onze Vaillant hybride warmtepomp geplaatst! Alle hebben super netjes gewerkt, goed meegedacht en niet te beroerd iets extra te doen! Complimenten en heel erg bedankt!
Goede en snelle installatie, vriendelijk personeel!
Isoreno verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Isoreno heeft de volgende resultaten bereikt:
Slecht !!
Goed prettig peroneel
Goede degelijke kennis van zaken
Gewoon totale installatie vanaf aanvraag tot oplevering goed .
Goede en snelle installatie, vriendelijk personeel!
Isoreno heeft de volgende resultaten bereikt: