8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox91% beveelt Isodirect aan!

Jos Janssen

SterSterSterLege sterLege ster

Netjes geleverd, maar ondanks B keuze toch erg veel osb platen en pir platen beschadigd. Ben erg blij met de isolatie wol. Weet niet of ik een volgende keer weer voor B keuze ga.

Osb en pir platen en isolatie wol

Behulpzaam

Henrik

Heel flexibel

Jan

Prima geregeld, online besteld en de dag erop lag het netjes klaar. Nette platen voor een mooie prijs

OSB platen

eric Van den Brande

SterSterSterHalve sterLege ster

vriendelijke bediening, telefonisch en ter plaatse. Nu, het product zelf was niet zoals ik het verwacht had. Het betrof een isolatie paneel voor de binnenkant van de voordeur. De leidinggevende zei nog tegen de man die het ging halen, "take a good one". De plaat is op mijn aanhangwagen gelegd (ik heb die niet nauwlettend gaan controleren), toen ik thuis kwam zaten er hier en daar 'blaren' op langs de witte kant. Gezien de afstand (ik ben van Putte) ben niet terug gereden. Hier zou ik in de toekomst toch op letten. Mvg, ERIC

B-Keus PIR 1-zijdig aluminium en 1-zijdig polyester 2500x1200x30mm Rd: 1.30

anonymous

SterSterSterLege sterLege ster

Het is echt wel b keus, jammer dat er weinig maatwerk is meer dan de helft is nu ongebruikt.

Pir plaat 240 x 120

Dakisolatie

Rodney

Snelle communicatie, beleefd. Goeie prijs. Nette levering

Pir

Isodirect verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Isodirect heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 24 april 2026

Isodirect

Wat maakt Isodirect onderscheidend? Kennis, passie en service. Al het mogelijke voor een tevreden klant! Daarnaast levert Isodirect A-keus & B-keus isolatie zowel direct vanaf de fabrikant en vanuit voorraad. Dat betekent voor zowel zakelijk als particulier gegarandeerd de beste kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs van Nederland en België. Betrouwbaar en snel direct goede isolatiematerialen.

Canadesestraat 1

5171 DV Kaatsheuvel