anonymous
- Product of service:
- Rol izolatie
Handig zeer gedienstig
De rollen dakbedekking goe'd, alleen jammer dat van alles wat 3-4 en 5 mm.
Levering zou gebeuren 28/05,ik had 2 personen voorzien om te helpen om de isolatie te plaatsen.29/5 nog steeds geen levering en ook geen bericht van isodirect van latere levering.Gemaild naar de klantendienst maar geen reactie. 1/6 namiddag eindelijk levering maar dus 5 dagen later en 3 personen die onnodig verlof hadden genomen!!!
Tres bonne
Goed en betrouwbaar bedrijf.
Snel geleverd tegen scherpe prijs.
Online webshop makkelijk om te bestellen. Snelle reactie dat enkele artikelen niet op voorraad waren terwijl op de site wel voorraad stond. Vervolgens een alternatief gezocht, waarna bleek dat het eerder bestelde toch op voorraad was. Daarna bij levering toch niet alle compleet geleverd en we hebben hemel en aarde moeten bewegen op de dag daarop alles geleverd te krijgen. Kortom, het had nogal wat voeten in de aarde voordat onze bestelling geleverd werd.
Mooi bedrijf en netjes
Prima!
Uitstekend
Keurg geleverd zo als afgesproken. Dag van tevoren werd nog even gebeld over een fout op de website, of de bestelling nog wel naar wens was. Super service.
Goede informatie gekregen
Fijne service en goede snelle levering!
Top
Heel goed
Isodirect verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Isodirect heeft de volgende resultaten bereikt:
Isodirect
Canadesestraat 1
5171 DV Kaatsheuvel
Handig zeer gedienstig
De rollen dakbedekking goe'd, alleen jammer dat van alles wat 3-4 en 5 mm.
Tres bonne
Goed en betrouwbaar bedrijf.
Snel geleverd tegen scherpe prijs.
Mooi bedrijf en netjes
Prima!
Uitstekend
Goede informatie gekregen
Fijne service en goede snelle levering!
Top
Heel goed