9.3 /10

checkbox97% beveelt Islamitischekleding.nl aan!

Reena

SterSterSterSterLege ster

Kwaliteit producten

Hanan Azzarhouni

SterSterSterHalve sterLege ster

Producten waren netjes verpakt en in goede orde aangekomen. Helaas zijn de producten wel vertraagd aangeleverd, maandag besteld maar pas zaterdag afgeleverd door postnl.

1. De kleur van de ghimar op de foto kwam niet overeen met de kleur van de fysiek ghimar. 2. Bestelling te laat aangekomen.
Netjes verpakt.

Michael Sprokholt

Zeer goed

Groter assortiment
Goede kwaliteit kleding

Fatima Zahra Fri

SterSterSterHalve sterLege ster

De bezorg en terugzend kosten, zijn een aanslag op ons portomonee, als het product niet past of niet naar wens is.

Gen
Afschaffen van de bezorg en terigzendkosten

Aicha Kissi

Heel snel geleverd. De kwaliteit was goed, precies zoals op de site

Niets
Goed en leuk ingepakt. Leuke kaart er bij met de namen van het personeel en ook een persoonlijke boodschap erbij geschreven. Echt top

Ouarda Dhaiouir

Heel goed

De kwaliteit
Nieks

Hamzah Ditta

Derya Ozata

Zeer tevreden!! ♡

Mooie bedekende kleding van hoge kwaliteit.
De kleding is wel prijzig.

Yasin Uzunel

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته I am alhamdulillah very satisfied with the quality of the Jellaba. The sizing was perfectly described and it fits me just as I wanted it. The shipping was very fast, it took only 3 days to Germany. Barakallahufeekum

Quality, Sizing, Price and shipping were on point!
There is nothing in my opinion that could be improved since everything was just perfect!

Zeynep Tomak

Super snelle levering, en top kwaliteit aan producten

Website mag iets overzichtelijker.

Sina

Een jurk besteld voor mijn dochter. Snelle levering, wordt netjes op de hoogte gesteld en ook netjes geleverd in een eigen doos van hen.

N

Aurelie Verbiest

SterSterLege sterLege sterLege ster

Beste, Ik heb een bestelling #107295 gedaan van katoenen kapjes waarbij drie losse kapjes. Die van founara heb ik reeds gekocht in de Abdijstraat van Antwerpen en deze zijn namelijk niet van katoen maar van %97 Viscon en %3 Lycra. Ik heb deze gekocht omdat er bij de omschrijving staat dat ze van katoen zijn. Jammer genoeg kan ik deze kapjes niet gebruiken omdat mijn hoofdhuid en haar niet tegen deze stof kunnen. Het aangekochte product is ook anders dan beschreven op de website. Graag hoor ik het verder van jullie, hoe we tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groeten, Aurélie Omschrijving Een bonnet wordt als hoofdkapje, onder een sjaal en hoofddoek, gedragen. Het biedt naast extra bedekking ook als basis om je sjaal en/of hoofddoek aan vast te spelden zodat de sjaal/hoofddoek goed blijft zitten om het hoofd. Verder maakt het dragen van een bonnet het comfortabeler om en sjaal e.d. te dragen. Dit komt omdat een bonnet van een katoenen stof is en dit lucht beter dan polyester.

Geen.
Informatie correct noteren op de webiste.

Emina

Mooie kleding

Klantvriendelijk en kwalitatief

Ouahiba

Zeer tevreden , snelle verzending en wat ik besteld heb ook tevreden mee.

Graag meer kleuren in tiback ghimaar met split. Nu alleen beide zwart en groen. Vind die super fijn.
Snelle verzending, genoeg keus .

Islamitischekleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juni 2015

Islamitischekleding.nl

Islamitischekleding.nl is een internationale webshop in Modest Fashion, oftewel kleding voor mensen die zich bescheiden (bedekkend) wensen te kleden. In 2007 zijn wij begonnen met een kleine basiscollectie. In 2012 hebben wij, vanwege en tekort aan kwalitatieve kleding, een eigen kledinglijn ontwikkeld onder de naam UmmSarahWear®. Op dit moment geniet dit merk veel bekendheid in de BeNeLux en Duitsland en omringende landen.

’s Gravenzandseweg 41

Nieks

Hamzah Ditta

Derya Ozata

Zeer tevreden!! ♡

Mooie bedekende kleding van hoge kwaliteit.
De kleding is wel prijzig.

Yasin Uzunel

Quality, Sizing, Price and shipping were on point!

Zeynep Tomak

Super snelle levering, en top kwaliteit aan producten

Website mag iets overzichtelijker.

Sina

N

Aurelie Verbiest

SterSterLege sterLege sterLege ster

Geen.
Informatie correct noteren op de webiste.

Emina

Mooie kleding

Klantvriendelijk en kwalitatief

Ouahiba

Zeer tevreden , snelle verzending en wat ik besteld heb ook tevreden mee.

Snelle verzending, genoeg keus .

Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10