Reena
- Sterke punten
- Kwaliteit producten
- Verbeterpunten of tips
- Geen
97% beveelt Islamitischekleding.nl aan!
Producten waren netjes verpakt en in goede orde aangekomen. Helaas zijn de producten wel vertraagd aangeleverd, maandag besteld maar pas zaterdag afgeleverd door postnl.
Zeer goed
De bezorg en terugzend kosten, zijn een aanslag op ons portomonee, als het product niet past of niet naar wens is.
Heel snel geleverd. De kwaliteit was goed, precies zoals op de site
Heel goed
Supersnelle levering
Zeer tevreden!! ♡
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته I am alhamdulillah very satisfied with the quality of the Jellaba. The sizing was perfectly described and it fits me just as I wanted it. The shipping was very fast, it took only 3 days to Germany. Barakallahufeekum
Super snelle levering, en top kwaliteit aan producten
Een jurk besteld voor mijn dochter. Snelle levering, wordt netjes op de hoogte gesteld en ook netjes geleverd in een eigen doos van hen.
Beste, Ik heb een bestelling #107295 gedaan van katoenen kapjes waarbij drie losse kapjes. Die van founara heb ik reeds gekocht in de Abdijstraat van Antwerpen en deze zijn namelijk niet van katoen maar van %97 Viscon en %3 Lycra. Ik heb deze gekocht omdat er bij de omschrijving staat dat ze van katoen zijn. Jammer genoeg kan ik deze kapjes niet gebruiken omdat mijn hoofdhuid en haar niet tegen deze stof kunnen. Het aangekochte product is ook anders dan beschreven op de website. Graag hoor ik het verder van jullie, hoe we tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groeten, Aurélie Omschrijving Een bonnet wordt als hoofdkapje, onder een sjaal en hoofddoek, gedragen. Het biedt naast extra bedekking ook als basis om je sjaal en/of hoofddoek aan vast te spelden zodat de sjaal/hoofddoek goed blijft zitten om het hoofd. Verder maakt het dragen van een bonnet het comfortabeler om en sjaal e.d. te dragen. Dit komt omdat een bonnet van een katoenen stof is en dit lucht beter dan polyester.
Mooie kleding
Zeer tevreden , snelle verzending en wat ik besteld heb ook tevreden mee.
Islamitischekleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Supersnelle levering
Zeer tevreden!! ♡
Super snelle levering, en top kwaliteit aan producten
Mooie kleding
Zeer tevreden , snelle verzending en wat ik besteld heb ook tevreden mee.
Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Islamitischekleding.nl