9.3 /10

checkbox97% beveelt Islamitischekleding.nl aan!

Inayah🌸

Een hele fijne ervaring met Islamitischekleding.nl, makkelijk bereikbaar voor vragen zowel telefonisch als via de chat. Goed advies èn een snelle service! Precies zoals ze hadden vermeld. Al ligt dat gedeelte bij de vervoerder. De kleding hartstikke mooi verpakt, óók tegen vocht. Ik had niet verwacht dat de kleding eigenlijk nog mooier is dan op de foto's. Ik was enorm verrast en nog eens precies mijn maat. De Abaya valt perfect! Gekozen voor crème met een mink hijab. De hijab heeft ook een prachtige band die zo mooi past bij de Abaya. Heel blij en zeer tevreden. Absolute aanrader! Als ik weer iets nodig heb dat zal ik hier zeker kopen/bestellen.

Ben ik niet tegengekomen.
Mooie afbeeldingen, duidelijk omschreven. Aantrekkelijk om verder te kijken èn de chat is super handig. Wanneer je ook vragen hebt, het kan! Ik heb er meerdere keren advies gevraagd èn ook mijn status van de bestelling.

Ilse

De kleding en de hijab is prachtig 😍

nvt
Ik heb met jullie contact gehad en alles is goed geregeld en keurig verzorgd in alle opzichten. Dat wilde ik graag even kwijt.

miranda juinen

Elke bestelling weer ben ik zeer tevreden, er mach meer dtandaard abayah en lengte 157 omdat 180 ben en extra lange mouwen. Maar verder alles wat gekocht top.

Iets meer langere en langere mouwen. Verder top
Goede prijs kwaliteit.

Farida Boujraoui

Prima hoofddoeken

Mooie abayas
Mooie abayas maar te groot of te klein te smal of te breed.

Ameen Alsadi

Het was perfect

Brazelab

Top service!

Zeer tevreden met de kleding, echt van hoge kwaliteit!

Rawand Izat

Uiterst klantvriendelijk

Makkelijk in de communicatie

Yahya H

SterSterSterHalve sterLege ster

Erg tevreden met de snelheid waarmee de bestelling is afgehandeld. De kleding producten zijn ons erg goed bevallen.

Snelle afhandeling en Hoge kwaliteit kleding
Minder feedback/enquêtes sturen

Mil Mous

Top!

Overzichtelijke website
Duidelijke omschrijving kenmerken van de stof is fijn.

‏eman

pracht

Om in te loggen is een code vereist. Het is het beste om in te loggen zoals op andere websites.
Eenvoudig in gebruik

Khadija Zaroili

Fijne ervaring gehad. Alles werd duidelijk uitgelegd en de productinformatie is correct en overzichtelijk beschreven, wat erg prettig is.

Super snelle levering!

jolanda looysen en de jong

zeer goede kwaliteit en voor het inkorten van kleding ook 5 *

goede service en klantvriendelijk
n.v.t

Yara-Nour

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering en goede kwaliteit.

Goede service
Zou het zo niet weten

Ibtiem Allali

Top service en communicatie. Laat besteld en had het de volgende dag al binnen. Stof hoofddoek die ik al heel lang zoek maar niet vind, was op de fotos goed zichtbaar waardoor ik goed kon zien wat ik zocht.

Fijne communicatie, snelle verzending

Sofyen Trabelsi

Was mijn allereerste keer dat ik hier iets heb besteld en dat doe ik zo weer

Ik was heel blij met het leveringsproces. Het was heel snel
Ik zou niet weten wat beter kan, moge allah jullie rijkelijk belonen Ameen!

Islamitischekleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juni 2015

Islamitischekleding.nl

Islamitischekleding.nl is een internationale webshop in Modest Fashion, oftewel kleding voor mensen die zich bescheiden (bedekkend) wensen te kleden. In 2007 zijn wij begonnen met een kleine basiscollectie. In 2012 hebben wij, vanwege en tekort aan kwalitatieve kleding, een eigen kledinglijn ontwikkeld onder de naam UmmSarahWear®. Op dit moment geniet dit merk veel bekendheid in de BeNeLux en Duitsland en omringende landen.

’s Gravenzandseweg 41

2291 PE Wateringen

Inayah🌸

Ben ik niet tegengekomen.

Ilse

Goede prijs kwaliteit.

Farida Boujraoui

Prima hoofddoeken

Mooie abayas
Mooie abayas maar te groot of te klein te smal of te breed.

Ameen Alsadi

Het was perfect

Brazelab

Top service!

Zeer tevreden met de kleding, echt van hoge kwaliteit!

Rawand Izat

Minder feedback/enquêtes sturen

Mil Mous

Top!

Overzichtelijke website
Duidelijke omschrijving kenmerken van de stof is fijn.

‏eman

goede service en klantvriendelijk
n.v.t

Yara-Nour

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering en goede kwaliteit.

Goede service
Zou het zo niet weten

Ibtiem Allali

Fijne communicatie, snelle verzending

Sofyen Trabelsi

Was mijn allereerste keer dat ik hier iets heb besteld en dat doe ik zo weer

Ik was heel blij met het leveringsproces. Het was heel snel
Ik zou niet weten wat beter kan, moge allah jullie rijkelijk belonen Ameen!

Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10