9.3 /10

checkbox97% beveelt Islamitischekleding.nl aan!

Ilham

Snelle levering, leuke kleding. Als er een retour sticker bij de bestelling zitten, zou het pas echt top zijn!

Snelle zending, altijd wel iets leuks te vinden op de site.
Retour sticker ipv de kosten betalen.

R Abdullah

Altijd goed!

Nog meer producten
Alles!

B.k.

Geweldige sjaals, stof hoe het daadwerkelijk hoort te zijn en er wordt zeer zeker niet gelogen als je vragen stelt over de producten. Na vele websites met miskopen eindelijk een website gevonden die ik daadwerkelijk kan vertrouwen en het kost wel wat, maar dan heb je ook wat en dat zijn producten die je jarenlang zou lunnen gebruiken. Zo kwalitatief is het allemaal! Enige minpunt is dat bij sommige sjaals de kleur wel iets anders is, maar dat is meestal zo ivm flash tijdens foto’s maken en schermkleuren van telefon/ipad, daar kan de verkoper niets aan doen. Toch nog wel een vraagje, lieve medewerker ‘Dounia’ heeft mijn bestelling ingepakt (staat op het kaartje). Zou ze mij kunnen vertellen welk geurtje ze heeft gesprayed aan de binnen kant van de deksel of welk geurtje er op de kaart wordt gebruikt😍het ruikt heerlijk! Het zit niet op de rest van de doos of de sjaals, enkel aan de binnenkant van de deksel. Let me know girl!!

Wellicht iets meer duidelijkheid in kleur, mits dat mogelijk is

Saskia Rotman

Snelle bezorging

Rosa

SterSterSterSterLege ster

Al haren goede ervaringen.

One size
Verschillende maten, goede kwaliteit

Inayah🌸

Een hele fijne ervaring met Islamitischekleding.nl, makkelijk bereikbaar voor vragen zowel telefonisch als via de chat. Goed advies èn een snelle service! Precies zoals ze hadden vermeld. Al ligt dat gedeelte bij de vervoerder. De kleding hartstikke mooi verpakt, óók tegen vocht. Ik had niet verwacht dat de kleding eigenlijk nog mooier is dan op de foto's. Ik was enorm verrast en nog eens precies mijn maat. De Abaya valt perfect! Gekozen voor crème met een mink hijab. De hijab heeft ook een prachtige band die zo mooi past bij de Abaya. Heel blij en zeer tevreden. Absolute aanrader! Als ik weer iets nodig heb dat zal ik hier zeker kopen/bestellen.

Ben ik niet tegengekomen.
Mooie afbeeldingen, duidelijk omschreven. Aantrekkelijk om verder te kijken èn de chat is super handig. Wanneer je ook vragen hebt, het kan! Ik heb er meerdere keren advies gevraagd èn ook mijn status van de bestelling.

Ilse

De kleding en de hijab is prachtig 😍

nvt
Ik heb met jullie contact gehad en alles is goed geregeld en keurig verzorgd in alle opzichten. Dat wilde ik graag even kwijt.

miranda juinen

Elke bestelling weer ben ik zeer tevreden, er mach meer dtandaard abayah en lengte 157 omdat 180 ben en extra lange mouwen. Maar verder alles wat gekocht top.

Iets meer langere en langere mouwen. Verder top
Goede prijs kwaliteit.

Farida Boujraoui

Prima hoofddoeken

Mooie abayas
Mooie abayas maar te groot of te klein te smal of te breed.

Ameen Alsadi

Het was perfect

Brazelab

Top service!

Zeer tevreden met de kleding, echt van hoge kwaliteit!

Rawand Izat

Uiterst klantvriendelijk

Makkelijk in de communicatie
Nvt

Yahya H

SterSterSterHalve sterLege ster

Erg tevreden met de snelheid waarmee de bestelling is afgehandeld. De kleding producten zijn ons erg goed bevallen.

Snelle afhandeling en Hoge kwaliteit kleding
Minder feedback/enquêtes sturen

Islamitischekleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juni 2015

Islamitischekleding.nl

Islamitischekleding.nl is een internationale webshop in Modest Fashion, oftewel kleding voor mensen die zich bescheiden (bedekkend) wensen te kleden. In 2007 zijn wij begonnen met een kleine basiscollectie. In 2012 hebben wij, vanwege en tekort aan kwalitatieve kleding, een eigen kledinglijn ontwikkeld onder de naam UmmSarahWear®. Op dit moment geniet dit merk veel bekendheid in de BeNeLux en Duitsland en omringende landen.

’s Gravenzandseweg 41

2291 PE Wateringen

Ilham

Snelle zending, altijd wel iets leuks te vinden op de site.
Retour sticker ipv de kosten betalen.

R Abdullah

Saskia Rotman

Snelle bezorging

Rosa

SterSterSterSterLege ster

Al haren goede ervaringen.

One size
Verschillende maten, goede kwaliteit

Inayah🌸

Ben ik niet tegengekomen.

Ilse

Goede prijs kwaliteit.

Farida Boujraoui

Prima hoofddoeken

Mooie abayas
Mooie abayas maar te groot of te klein te smal of te breed.

Ameen Alsadi

Het was perfect

Brazelab

Top service!

Zeer tevreden met de kleding, echt van hoge kwaliteit!

Rawand Izat

Uiterst klantvriendelijk