Youcef Belaidi
- Verbeterpunten of tips
- Ja
- Sterke punten
- Ja
97% beveelt Islamitischekleding.nl aan!
Top service
Ik vergeet altijd om kleding te halen voor Eid, dus heel last minute, op de dinsdag, heb ik nog snel iets besteld in de hoop dat het voor donderdag binnen is. Ik kreeg een mail dan het op 24 maart bezorgd zal worden, ik was al helemaal overstuur, en nog kwam het netjes op tijd binnen. Ik ben een lange dame, van 178 cm. Dus ik vindt online shoppen voor abayas altijd een beetje eng. Want vaak vallen ze toch tekort. De abaya moet echt 155 cm zijn (maar geen cm korter). En soms, ondanks de sizingchart, ben ik toch gedwongen het terug te sturen. Dat was hier niet het geval, het paste mij precies.
Goed ervaring
Super snel bezorgd! Mooie kwaliteit !
Aankoop abaya man
Prachtige islamitische kleding van kwaliteit. Ontzettend blij met alles wat ik bij jullie gekocht heb. BarakAllahu feekum.
Fijn
Professioneel en klantgericht
Fijne ervaring met snelle levering
Top kwaliteit en bizar snelle goede service. Kon mijn bestelling binnen 1 uur ophalen
Fijn!!!
Prima, maar bezorging mag sneller.
Top service!
Islamitischekleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Islamitischekleding.nl
’s Gravenzandseweg 41
2291 PE Wateringen
Top service
Goed ervaring
Super snel bezorgd! Mooie kwaliteit !
Aankoop abaya man
Fijn
Professioneel en klantgericht
Fijne ervaring met snelle levering
Fijn!!!
Prima, maar bezorging mag sneller.
Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Islamitischekleding.nl