Leyla Ali
- Sterke punten
- 9
- Verbeterpunten of tips
- 9
97% beveelt Islamitischekleding.nl aan!
Enkel goede ervaringen, zeker met de kledij van de huismerk, die kwaliteit is vaak echt beter
Zeer vriendelijk, goede service en staan open voor feedback
Alles netjes verlopen
Heel goed
Iedere keer als ik een aankoop deed, was ik tevreden. Kan alleen maar aanraden.
Goed bedrijf
Snelle levering top!
Geweldig
Salaam wa3alaikom. Top service! Mijn pakket super snel verzonden. Mijn mail werd de zelfde dag nog beantwoord. Shokran!
Super snelle service! Kleding precies wat ik er van verwacht had.
Snel reactie, snel gestuurd, heel goed fabriek en valt best prima. Ik ben echt heel tevreden
Heel goed
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de burkini sokken en ook de service was uitstekend.
Een hele goede ervaring en snelle bezorging
Islamitischekleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Islamitischekleding.nl
’s Gravenzandseweg 41
2291 PE Wateringen
Zeer vriendelijk, goede service en staan open voor feedback
Alles netjes verlopen
Heel goed
Iedere keer als ik een aankoop deed, was ik tevreden. Kan alleen maar aanraden.
Goed bedrijf
Snelle levering top!
Geweldig
Super snelle service! Kleding precies wat ik er van verwacht had.
Een hele goede ervaring en snelle bezorging
Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt: