Mikaiel
- Sterke punten
- Kwaliteit en service
- Verbeterpunten of tips
- .
97% beveelt Islamitischekleding.nl aan!
Snel geleverd
Snelle levering, kleding is nog leuker dan op de foto’s op de site
Zeer vriendelijke mensen goede kwaliteit kleding
Hele fijne ervaring gehad. Snel verzonden, goed verpakt. Product zoals beschreven.
perfect
Twee khimaar besteld met lengte tot knie en zeer tervreden.
I ordered a 2-piece prayer set, but it arrived missing a piece today. I only received the top part. This is a very bad experience, and I will never buy from your store again.
De ghimaar die ik gekocht heb. Is helemaal anders dan de andere die ik had van de zelfde soort, geraakt niet deftig rond het hoofd en komt veel te hoog. Spijtig een miskoop geweest die niet gebruikt kan worden.
Snelle levering en snel ontvangst van mijn retour. De producten zijn goed alleen door mijn lange lengte en zwangerschap pas ik sommige dingen nu niet. Ik zal hier zeker vaker bestellen!
Een fijne ervaring,kleding van goede kwaliteit,vlotte bezorging.
Enige bedrijf waar je meerdere opties hebt als borstvoeding gevende mama! Erg tevreden
Snelle levering binnen 2 dagen. Top kwaliteit! Ghimaar precies op maat niet te strak ook niet wijd, precies waar ik opzoek naar was, ik hoef geen spelden te gebruiken. Kleur is precies zoals op de foto. Zeker waard om gauw weer een bestelling te plaatsen MachaAllah! Super blij mij!
Islamitischekleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Islamitischekleding.nl
’s Gravenzandseweg 41
2291 PE Wateringen
Snel geleverd
Snelle levering, kleding is nog leuker dan op de foto’s op de site
Zeer vriendelijke mensen goede kwaliteit kleding
perfect
Twee khimaar besteld met lengte tot knie en zeer tervreden.
Een fijne ervaring,kleding van goede kwaliteit,vlotte bezorging.
Islamitischekleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Islamitischekleding.nl