Reviews

9.4 / 10
148 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.5/10
Flexibiliteit
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.4/10
Reactietijd email
9.5/10

148 Reviews

Pieter van der Wulp

9/10

Na drie makelaars te hebben vergeleken (op basis van verkoopplan en offerte) kozen we voor iQ Makelaars Groningen om ons huis te laten verkopen. Hier hebben we geen spijt van gekregen: we zijn na... Na drie makelaars te hebben vergeleken (op basis van verkoopplan en offerte) kozen we voor iQ Makelaars Groningen om ons huis te laten verkopen. Hier hebben we geen spijt van gekregen: we zijn na een snelle verkoop voor een goede prijs zeer tevreden!

Sterke punten

- zeer communicatief
- realistische en succesvolle verkoopstrategie
- plezierige en betrouwbare mensen (prettig voor zowel ons als voor de potentiële kopers)
- veel kennis van de...
- zeer communicatief
- realistische en succesvolle verkoopstrategie
- plezierige en betrouwbare mensen (prettig voor zowel ons als voor de potentiële kopers)
- veel kennis van de huizenmarkt
- werken zorgvuldig en komen afspraken perfect na

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Norbert Wegter, Lana Schrier

Zichtbaarheid van uw woning

Uitstekende presentatie van de woning, sommige foto’s hadden we zelf misschien iets anders gekozen, maar over het geheel genomen was het een prachtige presentatie!

Onderbouwing waardebepaling

Zeer goed en realistisch; vraagprijsstelling week af van andere makelaars, maar bleek toch realistisch te zijn.


Veronique

10/10

Zeer tevreden over iQ Makelaars. Het verkoopadvies was duidelijk en het traject verliep erg soepel. Het team in Groningen is enthousiast en erg punctueel.


Anna Offringa

9/10

Zeer professioneel en vakkundig geholpen.


Almere

8/10

Klein kantoor waardoor direct en snel contact met adviseur.

Sterke punten

We hebben in het verleden wat problemen ondervonden met huurders. Norbert bleef zeer professioneel en al met al tot een goed eind gebracht!

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Norbert en Lana prima werk verricht!


Karien

8/10

Verhuurder van mijn woning en verkoopmakelaar. Presentatie van de woning is huurder zijn toedoen: hij bood het elke keer niet netjes aan.

Sterke punten

Zowel Sabine (niet meer werkzaam bij 123) en Anne-Mary hebben mij zeer goed geholpen.


Cees Koopmans

10/10

Wij zijn zeer tevreden over het verkoopadvies dat we hebben gekregen. Eerst nog wat dingen aanpakken en dan in 1 keer goed in de markt gezet, binnen 2 maanden hadden we ons appartement verkocht.

Sterke punten

Norbert bedankt voor de inzet!


Esther Andringa

8/10

In juni 2016 werd onze woning in de verkoop gezet via Verkoopmakelaars Groningen. In het kennismakingsgesprek werd uitgebreid de tijd genomen om ons uitleg te geven over de gang van zaken, de... In juni 2016 werd onze woning in de verkoop gezet via Verkoopmakelaars Groningen. In het kennismakingsgesprek werd uitgebreid de tijd genomen om ons uitleg te geven over de gang van zaken, de makelaar had een uitgebreide kennis van de markt. Er werden foto's gemaakt, een week later stond een open huis gepland en hiervoor werd zelfs al een bod gedaan. In zeer korte tijd is de woning verkocht dankzij de goede en snelle werkwijze van de medewerkers van Verkoopmakelaars Groningen!


Anoniem

8/10

Goed

Sterke punten

Norber


Anoniem

10/10

Prima makelaar. Goed bereikbaar. Jong en fris bedrijf.


Ferdinand Hout

10/10

Woning verkocht

Sterke punten

Lana Schrier