Reviews

9.4 / 10
148 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.5/10
Flexibiliteit
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.4/10
Reactietijd email
9.5/10

148 Reviews

van Voorthuijsen/Weisenbach

10/10

Het is fijn samenwerken met Annemarie Peters. Onze woning was erg snel verkocht. Ze neemt de tijd voor je en je krijgt snel reactie op vragen en ze houdt je goed op de hoogte mbt de stand van zaken.

Sterke punten

snel, enthousiast, neemt de tijd, doet wat beloofd

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Annemarie Peters


Anoniem

10/10

De woning verkocht via Annemarie Peters. Betrouwbaar, altijd bereikbaar en als dat even niet lukte dan een zeer snelle reactie terug, in 1 woord geweldig

Sterke punten

betrouwbaar, 24/7 bereikbaar, snelle reacties, accuraat

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Annemarie Peters


Simone Goudzwaard

10/10

Geweldig geholpen in het gehele traject

Sterke punten

Enthousiast, eerlijk, niet opdringerig; gewoon zichzelf

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Jan-Douwe Streekstra


Gerrie wijnstra

10/10

Een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken ,zijn eerlijk naar de mensen echt geen verkoop praatjes en mijn ervaring is wel dat de klant echt beslist hoe he tg gaat gebeuren.

Sterke punten

Eerlijkheid en gedreven

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Onno Tijdeman

Zichtbaarheid van uw woning

Erg goed duidelijk niets te wensen over

Onderbouwing waardebepaling

Erg goed en erg goed overleg met de klant zelf


Ferdinand

10/10

Erg tevreden

Sterke punten

fanatieke partij

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Allen prima

Zichtbaarheid van uw woning

goed


Ricardo Echteld en Evelyn Boiten

9/10

Anne Marie is een energieke persoonlijkheid. Ze is transparant in haar manier van werken, dit hebben wij als erg prettig ervaren. Ook is ze altijd bereikbaar voor vragen. We zijn zeer tevreden over... Anne Marie is een energieke persoonlijkheid. Ze is transparant in haar manier van werken, dit hebben wij als erg prettig ervaren. Ook is ze altijd bereikbaar voor vragen. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken.
Ricarode Echteld en Evelyn Boiten

Sterke punten

enthousiast, accuraat, transparant, altijd bereikbaar, energiek

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

annemarie peters


T.C. Ruijter

10/10

Het bedrijf weet ik niet, maar mijn makelaar, Jarl Brouwer, was een grote steun en heeft prima werk verricht.

Sterke punten

Prettige persoonlijkheid, prettig in de omgang, hartelijk, behulpzaam, kijkt bij aankoop naar verborgen gebreken.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

ik heb alleen contact gehad met Jarl.

Zichtbaarheid van uw woning

Prima

Onderbouwing waardebepaling

Prima


Rick

10/10

Luisteren goed

Sterke punten

Luisterd goed naar de wensen

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Jarl


M. Dijk

9/10

Zeer goede ervaring

Sterke punten

Goede communicatie

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

IQ-makelaar Jan-Douwe Streekstra is een goede en deskundige makelaar, zeer tevreden


Anoniem

9/10

Zeer goed en professionele benadering

Sterke punten

Juiste waardebepaling t.o.v. de omgeving met als eind resultaat een goed verkochte woning

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

J.D. Streekstra

Zichtbaarheid van uw woning

Super goed