Reviews

9.5 / 10
208 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.6/10
Flexibiliteit
9.6/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.4/10
Reactietijd email
9.6/10

208 Reviews

Rick Even

10/10

Donderdag gebeld met Martin Grave voor het uitvoeren van een woningtaxatie, vrijdagmiddag de taxatie en maandagmiddag het rapport in mijn e-mail box. Prettig telefonische contact en prettig in... Donderdag gebeld met Martin Grave voor het uitvoeren van een woningtaxatie, vrijdagmiddag de taxatie en maandagmiddag het rapport in mijn e-mail box. Prettig telefonische contact en prettig in omgang tijdens de taxatie bij mij thuis.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Martin Grave


Mevrouw Van Beek

10/10

Contact liep, na een eerste kennismaking voornamelijk via whatsapp en dat was wat mij betreft prima! Snelle en vriendelijke reacties maakte het contact prettig en werkbaar. Daarnaast maakte IQ mooie... Contact liep, na een eerste kennismaking voornamelijk via whatsapp en dat was wat mij betreft prima! Snelle en vriendelijke reacties maakte het contact prettig en werkbaar. Daarnaast maakte IQ mooie brochures voor de kijkers en ook dat is voor mij een pluspunt.


Mark Kamperman

10/10

Onze makelaar was goed te bereiken en belde indien nodig snel terug. Een afspraak maken was geen probleem. Overleg ging in goede harmonie. We werden goed begeleid en onze vragen werden goed... Onze makelaar was goed te bereiken en belde indien nodig snel terug. Een afspraak maken was geen probleem. Overleg ging in goede harmonie. We werden goed begeleid en onze vragen werden goed beantwoord. Wij hebben het contact met onze makelaar als zeer prettig ervaren.


nicole en arie rozendaal hulsbosch

10/10

Goed

Sterke punten

goede makelaar in Friesland

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Jan-Douwe

Onderbouwing waardebepaling

realistisch in tijd van versnelde verandering


Martin

10/10

Snelle reacties en super betrouwbaar. Super fijn makelaar.

Sterke punten

Snel antwoord op mijn vragen

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Bedankt iedereen.

Zichtbaarheid van uw woning

Prima


Daniel Scandurra

10/10

My wife and I are extremely satisfied with the service we received from Lana and IQ Makelaars in selling our family home. From the beginning, spending lots of time answering all our questions about... My wife and I are extremely satisfied with the service we received from Lana and IQ Makelaars in selling our family home. From the beginning, spending lots of time answering all our questions about the different possibilities between renting and selling, the state of the housing market during the big changes in interest rates and energy prices etc. After we "interviewed" 3 different makelaars, we chose Lana and IQ. Calm, professional, knowledgable. Importantly, very good at communication and willing to spend time with us. Not a typical salesperson approach that talks too much and pretends to know it all. She was present for all 20+ home inspections and guided us through each step personally. After each inspection, we received whats app messages about how it went and what the outcomes may be. And the house sold above expectations - the icing on the cake.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Lana Schrier


Alfred Zwolle

8/10

Positief

Sterke punten

Snelle reacties op vragen zelfs tijdens haar vakantie

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Hanna Wierts


Dick Kamp

10/10

Super

Sterke punten

Denk zeer goed mee met de klant en is altijd bereikbaar.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Jan Douwe Streekstra

Zichtbaarheid van uw woning

Super

Onderbouwing waardebepaling

Super


Anita van der Staar

10/10

Fijn geholpen door ervaren mensen

Sterke punten

enthousiast en ervaren


Shien Wang

10/10

Zeer professioneel en toegewijd, hij vermeed het risico van een huisaankoop voor mij, dus ik raad deze makelaar ten zeerste aan iedereen aan.

Sterke punten

Attent, meedenkend en professioneel

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

heer Danny Mulder