8.6 /10

checkbox93% beveelt IpponTime aan!

SterSterSterSterLege ster

Teta Nuahn

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heel slecht. Mijn bestelling bijna 3 weken geleden besteld, gekozen om bestelling op te halen in Barendrecht. Ik zal bericht ontvangen wanneer het klaar ligt. Niks ontvangen, toen zelf hun gemaild, later mail ontvangen om bestelling in Barendrecht op te halen. Kom ik daar er is geen winkel. Nu zeggen ze dat ik in Schiedam moet gaan om pakket te halen anders extra betalen om het te verzenden. Wat een slecht bedrijf.

Geen 1

Antwoord IpponTime

Beste Teta, Bedankt voor uw reactie en aanvullende toelichting per mail die we hierover hebben gehad. We vinden het vervelend om te lezen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen. Op basis van zowel uw review als onze correspondentie zien we dat hier sprake is geweest van een samenloop van omstandigheden, waarbij met name de communicatie rondom het afhaalpunt niet is gegaan zoals bedoeld. We hebben uw bericht destijds zo snel mogelijk opgepakt en direct gereageerd met informatie en een aangeboden oplossing. Helaas heeft dit elkaar in de praktijk gekruist, waardoor verwarring is ontstaan over de afhaal locatie. Inmiddels hebben we het pakket kosteloos aan u verzonden, zodat u dit spoedig in huis heeft. We hopen dat dit naar tevredenheid wordt afgerond. Uw feedback nemen we serieus en gebruiken we om onze communicatie en processen verder te verbeteren. またよろしくお願いします - Graag tot een volgende keer – Team IpponTime.ml

Jonathan

Top service en kwaliteit van judo artikelen

Denken altijd mee en leveren snel
Sporttas judo

Antwoord IpponTime

Beste Sirach, bedankt voor je mooie review! 🥋 Fijn te horen dat je zo tevreden bent – daar worden we blij van. またよろしくお願いします - Graag tot een volgende keer –

10 maart besteld, nog steeds niets geleverd

Duidelijk omschreven
Witte banden

Antwoord IpponTime

Beste, Bedankt voor je eerlijke review, jullie bestelling is inderdaad niet tijdig verwerkt, excuses daarvoor. Gelukkig zijn de banden inmiddels bij jullie afgeleverd en kunnen jullie toch weer de mat op. Graag tot een volgende keer waarbij we uiteraard ons best doen om alles vlekkeloos te laten verlopen, dat is wat we bij alle bestellingen nastreven. またね mata ne

Sofia Guzman

Goede productselectie en goede prijzen, zeer snelle reactie van de klantenservice.

goede communicatie
Adidas J350 Judopak

Antwoord IpponTime

Beste Sofia, Bedankt voor je mooie review! 🥋 Fijn om te horen dat je niet alleen tevreden bent met onze producten, maar ook met onze klantenservice. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer terug te zien. またね mata ne

Paul Kroon

Perfect

Duidelijkheid
Judo broek

Antwoord IpponTime

Bedankt voor je review! 🥋 Fijn om te horen dat alles “perfect” was en dat je tevreden bent over onze klantenservice. またね mata ne

Ivo Loyenga

Ik had een band van 3 meter gekocht en bij nameten blijkt hij veel kleiner

Judo band 3 meter maar is kleiner

Antwoord IpponTime

Beste Ivo, Inmiddels hebben we contact gehad zodat we de kans hebben gekregen het probleem op te lossen. "Ik zie dat je een maat 3 besteld hebt (dat is een 255CM lengte), maat 5 is 295CM lang. Dit zijn Japanse maten maar ik begrijp je verwarring hierin, een aandachtspunt voor ons om dit duidelijker te gaan vermelden op de product pagina. Ik laat vandaag een band maat 5 aan je versturen en als bijlage tref je een retourlabel aan zodat je de andere band kosteloos kunt retourneren. Hoop je zo een goede oplossing geboden te hebben." またね mata ne

Gerard

Goed product, uitstekende service

Sprake van onterechte retourzending door de bezorger. Herstelactie is gelijk opgepakt door IpponTime. Communicatie hierover was top. Volgende dag was de bestelling binnen.
Product of service:
Mizuno Kodomo JR incl. witte judoband (Royal Labels)

Antwoord IpponTime

Beste Gerard, Bedankt voor je mooie review! 🥋 Fijn om te horen dat je niet alleen tevreden bent met onze producten, maar ook met onze klantenservice. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer terug te zien. またね mata ne

Evert Houttekiet

Goede levering, zeer tevreden!

Mizuno yusho judo pak

Zeer vriendelijk

Snel geholpen
Judo sportzak

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Helaas pindakaas, pak besteld maar nooit ontvangen. De afhandeling hiervan is na 1,5 nog steeds niet duidelijk. Ik zal wel pech hebben maar dit stemt mij helaas toch negatief

Overzichtelijk
Judopak

Alles perfect

Snel, goede prijs.

Soyturk

Ik ben echt goed geholpen ze dachten mee om een oplossing te vinden ondanks dat ze met verbouwing bezig waren

Behulpzaam personeel
Judo band

Mayson van Mensvoort

Super geholpen!

Klantenservice heeft ons super geholpen!
T shirt+ kaarten

Peter

SterSterSterHalve sterLege ster

prima service

overzichtelijk
Judopak 150 /160

IpponTime verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

IpponTime heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juni 2015

IpponTime

De judokleding van alle gerenommeerde merken, waaronder Matsuru, Adidas, Essimo en Mizuno, is bij Ippontime.nl te verkrijgen. Of je judo nu op recreatief niveau beoefent of echt op wedstrijdniveau actief bent, op Ippontime.nl kun je altijd terecht voor alles wat met judo te maken heeft! Ondanks dat niet alle banden in alle kleuren te verkrijgen zijn (sommige banden zijn er alleen in het zwart), zijn er genoeg merken, die we wel in alle judokleuren aanbieden.

Kuipersdijk 23

Judo band 3 meter maar is kleiner

Gerard

Goed product, uitstekende service

Product of service:
Mizuno Kodomo JR incl. witte judoband (Royal Labels)

Evert Houttekiet

Goede levering, zeer tevreden!

Mizuno yusho judo pak

Behulpzaam personeel
Judo band

Mayson van Mensvoort

Super geholpen!

Klantenservice heeft ons super geholpen!
T shirt+ kaarten

Peter