Ingrid
- Product of service:
- Camera deurbel
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Nette en snelle levering
Snelle levering. Echter, vragen over mogelijk niet goed functioneren van het product worden niet beantwoord. Telefonisch contact opnemen lukt niet.
Top
Kon vrij snel mijn gewenste spulletjes vinden en bestellen
Nuxia
Het Eufy S4 camerasysteem was bij vele dealers tijdelijk niet verkrijgbaar maar wel bij IPcam-shop! Besteld voor een scherpe prijs en de volgende dag in huis! Bij het installeren een aantal vragen gemaild waar direct een bruikbaar antwoord op gegeven werd.
Na retour. omdat ik zelf de verkeerde recorder had besteld.geld terug gekregen.Daarvoor nog bedankt,
prettig
Scherpe prijzen voor een groot assortiment en dan ook nog eens snelle levering en goede service.
erg goed!
TOP
Snel geleverd
Goede en snelle service. Prima advies.
super
IPcam-shop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
IPcam-shop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
IPcam-shop.nl
Cruquiuszoom 51
2142 EW Cruquius
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Top
Kon vrij snel mijn gewenste spulletjes vinden en bestellen
Nuxia
prettig
erg goed!
TOP
Snel geleverd
Goede en snelle service. Prima advies.
super
IPcam-shop.nl heeft de volgende resultaten bereikt: