anonymous
- Product of service:
- Camera
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Keurig!
Geel slecht
Meerdere keren besteld. Altijd prima verlopen
Zeer correct
Great communication. Quick shipping to Germany. The product exactly as described.
Fijne service
Bestelling nog niet geleverd, besteld op 7 april
telefonisch niet te bereiken
Zeer snelle en correcte levering. Productbeschrijvingen op de site stemmen ook overeen met de uiteindelijk geleverde goederen. Pre en After Sales heb ik zelf nog niet gecontacteerd, maar volgens mijn collega is deze service ook heel goed.
Zakelijk aangevinkt, maar verdwenen tijdens bestelproces. Geen reactie op mijn vraag om factuurprobleem "ten gevolge van" op te lossen.
Slechte Reolink NVS8-8MB4 - 4x bullet camera - 2TB HDD k
snelle levering
Bestelling verliep goed, snelle levering. Bij retourneren begonnen de problemen. Niet goed aan te geven wat je terug wil sturen waardoor label niet overeenkomt met de inhoud. Vervolgens bleek label al door iemand te zijn gebruikt. Bij telefonisch contact word je bij alle opties doorverwezen naar de website. Via chat uiteindelijk snel nieuw label gekregen die wel ‘nieuw’ was. Nu afwachten hoe de terugbetaling verloopt.
IPcam-shop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
IPcam-shop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
IPcam-shop.nl
Cruquiuszoom 51
2142 EW Cruquius
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Keurig!
Geel slecht