9 /10

checkbox96% beveelt IPcam-shop.nl aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Concurrerende prijzen en snelle levering

Reolink E560P

Hamrouni

Mijn bestelling verliep goed idem voor levering mijn camera was defect deze wordt vervangen door ip cam. Zeker een aanrader :)

Reolink

Karel de Boer

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Antwoord IPcam-shop.nl

Beste, dank voor uw feedback. We zijn met uw in gesprek heb ik gezien via een Helpdesk ticket en hebben u tips gegeven. Indien gewenst kon u de camera retour sturen uiteraard maar dit was nog niet uw plan. We horen het graag waar we nog mee kunnen helpen.

Geantwoord op

Stef

SterSterSterHalve sterLege ster

Camera besteld mooi ding helaas een foutje intern, werd snel opgelost alleen telefonisch geen contact verder goede service daar ook een aanrader

Reolink P850

Ed Great

Dahua domecamera gekocht. Het ding deed moeilijk met initialiseren. Uiteindelijk een pc in de ip-range van de camera gezet en initialiseren lukte toen. Hierna kon ik de camera in de juiste ip-range zetten. RMA bleek dus uiteindelijk niet nodig. Prima communicatie met dit bedrijf. Aanrader.

Dahua dome network camera

Top!

Meerdere

huvenaars

montagedoosje voor camera besteld. Netjes geleverd, conform verwachtingen.

montagedoos camera

Pieter

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering. Gratis upgrade aangeboden maar helaas met andere specificaties (POE). Probleem zelf opgelost door alsnog een voeding toe te voegen.

Dahua IPC-HDBW2541W-S

Engel

Gewoon goed.

Injector

goede service komt afspraken altijd na

recorder

Vogelzang

Top bedrijf, goede hulp bij keuze, supersnel geleverd, prima service die verder gaat dan tot de bestelling... After-care. Tevreden en zelfs nog extra bestelling gedaan!

Product of service:
EUFY set met 2x S4 dual-cam en 2x turret-cam. Aangesloten op de 2Tb NVR en meteen werken!

Peter, Lienden

Snel geregeld!

Reolink cameraset

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Had veel beter kunnen zijn

Hikvision DS-2CD2586G2-IS 2.8 mm

Leo

Correct bedrijf, alles super geregeld.

SterSterSterLege sterLege ster

goed

ipcamera

IPcam-shop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

IPcam-shop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 8 mei 2012

IPcam-shop.nl

IPcam-shop.nl is de specialist in Nederland voor betaalbare (draadloze) IP-beveiligingscamera's en randapparatuur voor consumenten en MKB. Wij zijn reseller van oa. de merken Foscam, Dahua, Reolink, EZVIZ, Hikvision en Axis.

Cruquiuszoom 51

Dahua dome network camera

Top!

Meerdere

huvenaars

montagedoosje voor camera besteld. Netjes geleverd, conform verwachtingen.

montagedoos camera

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Had veel beter kunnen zijn

Hikvision DS-2CD2586G2-IS 2.8 mm

Leo

Correct bedrijf, alles super geregeld.

SterSterSterLege sterLege ster

goed