9 /10

checkbox96% beveelt IPcam-shop.nl aan!

Eijgenstein

Goed bedrijf. Snelle levering. Helpdesk

Dahua nvr

willem

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

heel slecht

Product of service:
ik heb al 2 mails gestuurt geen antwoord heb iets bestel en ze hebben de verkeerde gelevert maar ze geven geen antwoord

SEKAUCNIK

NEVER AGAIN!

Eufy e10

Antwoord IPcam-shop.nl

Dear customer, I see we could not ship your order to Slovenia and we made a refund directly. Because you paid with creditcard it could take 2-3 weeks before the money is on your creditcard account, this is due to creditcard company. I hope you understand this matter. Kind regards, team IPcam-shop

vlot verlopen

SterSterSterHalve sterLege ster

positief

2 x argus seriesB330

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Vereerde facturatie ! Het factuur komt blijkbaar van Nederland zonder dat mijn btw verlegd is ! Bovendien heb ik ook reeds de btw betaald ! IK begrijp niet hoe dit vandaag anno 2025 nog kan gebeuren

Reolink cameras

Antwoord IPcam-shop.nl

Beste, dank voor uw feedback. De factuur is correct zie ik. Het gebruikte BTW nummer is niet juist ingegeven en daardoor is de BTW niet verlegd maar heeft u toch de order geplaatst en betaald. Mogelijk had u even contact op kunnen nemen tijdens plaatsen van de order dan konden we kijken wat er mis ging. Op deze pagina staat e.e.a. beschreven m.b.t. orders zonder BTW uit buitenland: https://www.ipcam-shop.nl/intra-nl

dewulf tech

goed!

eufy cameras

Engel

Snel, goed, niet te duur.

Reolink P750

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Product prima, versturen minder

Eufy C210 Solocam

Statnik

Goede web space, goede telefonisch contact ( kennis niveau hoog) en zeer snelle levering. Installatie verliep vlekkeloos van de cameras

Foscam camera en poe injectors

Brouns

Tot nu toe perfect 😊

Batterij, zonnepaneel 4MP PAN TILT Foscam

Nollet

Snelle service

Camera

IPcam-shop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

IPcam-shop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 8 mei 2012

IPcam-shop.nl

IPcam-shop.nl is de specialist in Nederland voor betaalbare (draadloze) IP-beveiligingscamera's en randapparatuur voor consumenten en MKB. Wij zijn reseller van oa. de merken Foscam, Dahua, Reolink, EZVIZ, Hikvision en Axis.

Cruquiuszoom 51

dewulf tech

goed!

eufy cameras

Engel

Snel, goed, niet te duur.

Reolink P750

Snelle correcte levering