SDOK
Fijne samenwerking!
- Positieve punten over dit bedrijf
- Gestructureerd, menselijk, betrokken en pro actief.
- Product of service:
- SEA
86% beveelt Internetbureau AddVision aan!
Fijne samenwerking!
AddVision heeft door goed uit te vragen onze wensen concreet gemaakt en een plan opgesteld.
Oplichters. Duizenden euro's kwijt aan niks.
Het is een erg fijn bedrijf om mee samen te werken. En we zijn zeer tevreden over het verloop van begin tot eind.
Mijn gevoel bij AddVision was direct tijdens het eerste gesprek met Dirk al goed. Er werd meegedacht en er was veel enthousiasme om met het project aan de slag te gaan. Ook tijdens het project heb ik de samenwerking met projectleider Dennis als prettig ervaren. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en ook gedacht in mogelijkheden, waardoor het project zelfs iets eerder opgeleverd kon worden omdat dit beter was voor mijn planning. Ik zou AddVision daarom zeker aanbevelen.
Wij hadden een verouderde website, totaal niet mobiel vriendelijk en dus gingen we op zoek naar een bedrijf die een nieuwe website voor ons bedrijf kon maken. Toen kwamen we uit bij AddVision. Na overleg en een kosten plaatje werd het steeds duidelijker welke kant we op gingen. Daarnaast had het onze voorkeur om snel de website te realiseren. Dit omdat wij zelf iemand hadden die stage liep bij de sloepenspecialist. Hij is handig met online marketing en dit was een mooi project voor hem. Maar de website moest dan wel klaar zijn op het moment dat hij nog stage liep. Uiteindelijk is er zo'n 6 weken begroot maar we zijn inmiddels ruim 2 weken voor de oorspronkelijke einddatum al live met onze website sloepenspecialist.nl Altijd goed contact met dennis en hij weet je veel te vertellen waar je zelf ook mee aan de slag kan om je websiten nog verder te verbeteren.
Leuke actieve club die ons geholpen heeft de laatste stappen te zetten naar het begin van een leuk nieuw avontuur naast onze huidige activiteiten
Positief
Zeer goede en snelle samenwerking met korte lijnen
Wij zijn goed geholpen bij het maken van een nieuwe website.
De communicatie verloopt erg vriendelijk, maar niet altijd even snel. Veel vragen worden niet direct beantwoord, waardoor het wachten op wijzigen wat langer op zich laat wachten. Afspraken zijn niet geheel duidelijk gecommuniceerd waardoor achteraf veel extra mogelijkheden niet in het pakket zitten en voor moet worden bij betaald.
Prima!
Mooi bedrijf
Internetbureau AddVision verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Internetbureau AddVision heeft de volgende resultaten bereikt:
Internetbureau AddVision
Lelystraat 93 P
3364 AH Sliedrecht
Fijne samenwerking!
Oplichters. Duizenden euro's kwijt aan niks.
Positief
Zeer goede en snelle samenwerking met korte lijnen
Wij zijn goed geholpen bij het maken van een nieuwe website.
Prima!
Mooi bedrijf