Jens Jansen
Professioneel en erg leerzaam
100% beveelt Intenza Consulting Group aan!
Professioneel en erg leerzaam
De training Time-management was zeer leerzaam. De tips waren erg nuttig.
Paul Manten
Mooie sessie betreft Disc gehad, waar we veel hebben geleerd over elkaar. Jordy heeft ons geholpen met inzichten krijgen en vooral om te kijken hoe we daar dan ook mee om moeten gaan.
Heel fijne training
Eye-opener
Ik heb vandaag een time management training gehad van Paul. Super nuttig en hij heeft de gehele training zijn energie en kennis op ons overgebracht. Ik zou hem als trainer van deze training 100% aanraden
Inspirerend!
Bij Jordy van Intenza een leuke en interactieve sales training gevolgd, gericht op acquisitie. Veel theorie maar ook veel praktische tips die meteen toegepast konden worden. Eerste deal al binnen na het toepassen van de geleerde theorie.
Dit is de tweede keer dat ik een cursus volg bij Intenza en ik geniet van de manier waarop hun cursussen worden gegeven.
Op een heldere en toegankelijke manier gepresenteerd, interactief en zeer leerzaam.
Heel positief
Zeer positief.
training time-management
Intenza Consulting Group verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Intenza Consulting Group heeft de volgende resultaten bereikt:
Professioneel en erg leerzaam
De training Time-management was zeer leerzaam. De tips waren erg nuttig.
Paul Manten
Heel fijne training