Bertus Keen
Positief
bestelling per telefoon, altijd goed geholpen
Helder en duidelijke betrouwbare website. Snelle levering
Prima producten en service
Heel goed! De inkt voor mijn Canon printer is heel goed,de kleuren zijn zelf iets beter dan de originele patronen.Dat was bij het huismerk voor de HP,wel iets anders.Maar ben zeer tevreden.
Super. Je wordt direct verbonden en krijg zeer vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Door een niet acceptatie van een cartridge door mijn printer werd er direct en kosteloos een nieuwe opgestuurd. Ook deze deed het niet en het bedrag werd direct geretourneerd. Ik heb nu bij u een originele brother cartridge besteld. Zo hoort een bedrijf te werken.
Top
Slecht. Verkeerde geleverd en men reageert niet op mijn mail.
bestelling was goed ingepakt en vlug verstuurd vanuit jullie depot factuur was duidelijk De bestelling ging maandag aankomen , ik bleef thuis want er was een handtekening nodig. Dinsdag kreeg ik "sorry" , zal vandaag aankomen , ik bleef thuis... Woensdag kreeg ik een nieuwe besteldatum en niet aan huis geleverd, de bestelling ging bij Jumbo geleverd worden, maar geen tijd. Ik had pas maandag tijd om naar Jumbo te gaan
Snelle levering van goede producten.
Leveren voordelig zonder poespas de merk-toner zonder te proberen iets anders aan te smeren, zoals een huismerk toner of andere spullen
Inktweb.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Inktweb.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
bestelling per telefoon, altijd goed geholpen
Helder en duidelijke betrouwbare website. Snelle levering
Prima producten en service
Top
Slecht. Verkeerde geleverd en men reageert niet op mijn mail.
Snelle levering van goede producten.
Inktweb.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Inktweb.nl