- Sterke punten
- Verbeterpunten of tips
- Geen
TRES BIEN ET RAPIDE
Très bonne expérience rien à redire
Gelukkig is mevrouw er zelf weer kan ik gelukkig weer pinnen. En mevrouw is wel vriendelijk. Bij die meneer kon ik alleen maar contant betalen was altijd een pinstoring. En was zeker niet vriendelijk. Sinds mevrouw weer helemaal terug is is het weer helemaal goed CV
levering geheel vlgs afspraak
Prima! Zeer snelle levering.
Zeer goed
Wanneer produkt niet op voorraad is krijg je bericht over de mail waaneer dit wel zo is.
De bestelling ging heel goed
AUCUNE EXPERIENCE AVEC CETTE ENTREPRISE. PREMIERE COMMANDE .
positief
Goedkoop blijkt toch duurkoop
Tevereden
Deze inkt is meer dan goed!
Ink&Print verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ink&Print heeft de volgende resultaten bereikt:
Ink&Print
Overschiestraat, 63-5
1062XD Amsterdam
TRES BIEN ET RAPIDE
Très bonne expérience rien à redire
levering geheel vlgs afspraak
Prima! Zeer snelle levering.
Zeer goed
De bestelling ging heel goed
AUCUNE EXPERIENCE AVEC CETTE ENTREPRISE. PREMIERE COMMANDE .
positief
Goedkoop blijkt toch duurkoop
Tevereden
Deze inkt is meer dan goed!
Ink&Print heeft de volgende resultaten bereikt:
Ink&Print