Ruimte voor Helden
Zo fijn dat ik het boekhoudprogramma Informer heb gevonden, geadviseerd door bevriende ondernemers. M'n administratie en BTW doen is nu een feestje
super
Mijn probleem is na telefonisch contact met de helpdesk prima opgelost.
Super fijn programma als je iets hebt reageren ze heel snel en lossen ze het op
Fijn compleet pakket
Dit is wel een van de betere administratiepakketten.
Snel geholpen met duidelijke uitleg
Zeer tevreden en uitermate snel geholpen als zich een probleem voor doet.
Super makkelijk programma zeker voor de kleine ondernemer
Fijne ondersteuning met vaste mensen
Prima bedrijf 8 jaar tevreden klant
Erg prettig dat de helpdesk van #InformerOnline altijd snel reageert op vragen via de chatfunctie waarbij er zelfs regelmatig buiten kantoortijden of in het weekend al een reactie volgt zodat ik weer verder kan met mijn administratie strafwerk😄. Op vragen die voortkomen uit mijn beperkte boekhoudkundige kennis wordt geduldig gereageerd waaruit blijkt dat de medewerkers van InformerOnline begrijpen dat hun klanten andere professionele kwaliteiten hebben en zoveel mogelijk moeten worden ontzorgd bij het doen van de noodzakelijke administratie/ boekhouding van hun bedrijf.
Prima facturatie programma voor klein en middelgrote bedrijven.
Sinds dit jaar ondernemer en boekhouden is een vak apart. Informer is een heel fijn en overzichtelijk programma om in te werken! Als ik vragen heb stel ik die via de chat. Vandaag had ik Mark en hij heeft mij gelijk heel duidelijk laten zien hoe ik alles moet doen. kom ik er niet uit stuurt hij een screenshot mee waar ik op moet klikken of wat je moet invullen. Iedereen kan met Informer werken heel fijn!
Informer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Informer heeft de volgende resultaten bereikt:
super
Mijn probleem is na telefonisch contact met de helpdesk prima opgelost.
Super fijn programma als je iets hebt reageren ze heel snel en lossen ze het op
Fijn compleet pakket
Dit is wel een van de betere administratiepakketten.
Snel geholpen met duidelijke uitleg
Zeer tevreden en uitermate snel geholpen als zich een probleem voor doet.
Super makkelijk programma zeker voor de kleine ondernemer
Fijne ondersteuning met vaste mensen
Prima bedrijf 8 jaar tevreden klant
Prima facturatie programma voor klein en middelgrote bedrijven.
Informer heeft de volgende resultaten bereikt: