R Gorter
Goed en fijne geholpen en snel geleverd
Uitstekend. De contacten zijn zeer goed, communicatie helder en denken mee met de wensen die wij soms tot vervelends aan toe aan blijven passen omdat het net even anders moet voor onze klant(en). Iedere situatie is anders en daar gaan ze gelukkig goed mee om.
Super snel geleverd! Wordt goed meegedacht.
Ze hebben mij goed geholpen
Zeer snelle levering
Zeer goed. Professioneel, snel en vriendelijk!
Uitstekende ervaring Kleine opmerking, graag iets eerder de planning van bezorgen doorgeven.
Korte lijnen, snelle levering, correcte uitvoering!
Snel en prima kwaliteit
Heel goed. Makkelijke en goed overzichtelijke site. Leveringen gaan altijd mooi snel en je wordt goed over het tijdstip van levering geïnformeerd. Prijzen zijn met andere bedrijven in verhouding ook goed en vaak goedkoper als men groter inkoopt.
Mensen die weten waarover ze praten
Heel snelle levering en goed verpakt!
Een duidelijke website, ruim aanbod en prima service
Goede service, snelle levering en geweldige kwaliteit
Informatiebord.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Informatiebord.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Informatiebord.nl
Populierenlaan 7
8051 DA Hattem
Goed en fijne geholpen en snel geleverd
Super snel geleverd! Wordt goed meegedacht.
Ze hebben mij goed geholpen
Zeer snelle levering
Zeer goed. Professioneel, snel en vriendelijk!
Korte lijnen, snelle levering, correcte uitvoering!
Snel en prima kwaliteit
Mensen die weten waarover ze praten
Heel snelle levering en goed verpakt!
Een duidelijke website, ruim aanbod en prima service
Goede service, snelle levering en geweldige kwaliteit