Fijn contact ,staat altijd voor je klaar,mag altijd bellennald je nog vragen hebt ,en er wordt echt met je meegedacht ,we hebben haar al 2keer nodig gehad,het afgelopen jaar .en zijn zeer tevreden...Fijn contact ,staat altijd voor je klaar,mag altijd bellennald je nog vragen hebt ,en er wordt echt met je meegedacht ,we hebben haar al 2keer nodig gehad,het afgelopen jaar .en zijn zeer tevreden met Monique ,kortom we haar bij iedereen aan.een toppertje.
Familie Peters
Monique is met haar team een parel en van grote toegevoegde waarde voor een uitvaart. Persoonlijker kan bijna niet. Als je als nabestaanden even niet weet hoe je een uitvaart gedenkwaardig en...Monique is met haar team een parel en van grote toegevoegde waarde voor een uitvaart. Persoonlijker kan bijna niet. Als je als nabestaanden even niet weet hoe je een uitvaart gedenkwaardig en persoonlijk kunt maken dan zorgt zij ervoor dat het net even anders wordt en daardoor heel bijzonder. Alles in goed, zo niet perfect, overleg. Vanaf het eerste moment is Monique met haar persoonlijkheid en haar ervaring een steun en toeverlaat, van A tot Z…… van Aandachtig, Betrokken, Communicatief, Deskundig, Empathisch, Flexibel, Geduldig, Helder, Integer tot de Z van Zorgvuldig. Ron en Inge Peters, te Rijswijk Eric en Linda Peters, te Almere
Joke Mets
Wij, mijn kinderen en ik, zijn heel blij met onze keuze van Infinity, voor de verzorging van de uitvaart van mijn man Gerard. Wij hebben de hulp van Monique ervaren als warm, meedenkend, heel...Wij, mijn kinderen en ik, zijn heel blij met onze keuze van Infinity, voor de verzorging van de uitvaart van mijn man Gerard. Wij hebben de hulp van Monique ervaren als warm, meedenkend, heel flexibel, netjes en met de nodige humor in deze o, zo droevige tijd. Zeker aan te bevelen..... Joke Mets
Hans van Dommelen
De persoonlijke betrokkenheid en benadering van Monique is geweldig. In een verdrietige en moeilijke tijd maakt zij alles makkelijker. Alles top geregeld met veel warmte en compassie.
Sarina Meijvogel-Roos
Vorig jaar heet Monique de uitvaart van mijn moeder naar onze volle tevredenheid begeleid. Geen enkele twijfel om opnieuw Monique te benaderen in verband met het overlijden van mijn man, Cees...Vorig jaar heet Monique de uitvaart van mijn moeder naar onze volle tevredenheid begeleid. Geen enkele twijfel om opnieuw Monique te benaderen in verband met het overlijden van mijn man, Cees Jan. Vooraf al enkele malen contact gehad om al zijn wensen door te spreken, telefonisch en thuis. Dat was heel fijn en daarbij kwam Monique zelf ook nog met een aantal goede voorstellen. Van begin tot het einde is alles op een zeer prettige, professionele en zeer warme manier verlopen. Na afloop heb ik van veel aanwezigen op de uitvaart zeer positief commentaar ontvangen ,over de wijze waarop alles begeleid werd . Tevens mijn complimenten over de nazorg in de afgelopen weken. Nogmaals dank voor je liefdevolle zorg en werkwijze, Monique. Sarina Meijvogel-Roos (+ familie en vrienden)
Rodion Pont
Onze (Gabriëlla & Rodion) ervaring met Infinity en vooral met Lucas was erg prettig. Lucas is enorm betrokken geweest tijdens het proces. Op het moment dat er, in onze ogen, iets niet goed of...Onze (Gabriëlla & Rodion) ervaring met Infinity en vooral met Lucas was erg prettig. Lucas is enorm betrokken geweest tijdens het proces. Op het moment dat er, in onze ogen, iets niet goed of onduidelijk was konden we hem altijd bereiken en gaf hij snel uitsluitsel of toelichting. Dit was erg fijn. Daarnaast hebben wij zelf nog nooit een crematie moeten regelen, dus het was fijn dat hij zo veel mogelijk informatie vergaarde en grondig was in zijn “research” om het zo maar even te noemen. Hierdoor konden we de juiste en beste keuze maken om het tot een mooi afscheid te doen leiden. Ook tijdens de dag zelf en de plechtigheid heeft hij ons goed bijgestaan. Zoals ik ook persoonlijk tegen hem heb gezegd je bent een aardige en lieve man met een hart van goud!
Coby Harteveld-Boone
Mijn eerste telefonische kontakt met Monique was al direct erg geruststellend en na het overlijden van mijn man kwam Monique direct in actie en nam veel geregel uit handen. De locatie van de...Mijn eerste telefonische kontakt met Monique was al direct erg geruststellend en na het overlijden van mijn man kwam Monique direct in actie en nam veel geregel uit handen. De locatie van de uitvaartdienst was nieuw voor Monique en ook daar ging ze helemaal in mee, stelde de juiste vragen (dingen waar wij totaal niet bij stil stonden zoals: "is er een microfoon, waar zetten wij de bloemen in? enz.). Tegelijk bleef zij heel goed aanvoelen wat onze wensen waren en soms stuurde zij op haar lieve manier dat wat bij. Precies wat je nodig hebt in zo'n verdrietige tijd. Wij kijken terug op een prachtig afscheid van mijn man en vader van mijn zoons. Iedereen die aanwezig was, heeft dit als een heel bijzonder en vooral warm afscheid ervaren.
Chantall Orman
Uitstekende begeleiding en ondersteuning vanaf het begin bij het verzorgingshuis tot na de uitvaart. Monique luisterde naar onze wensen en kwam ook zelf met ideeën.
H. Mooijman
Zeer betrokken, met liefdevollel aandacht voor wensen en mogelijkheden. Denkt mee en zoekt oplossingen voor eventuele problemen. Heel attent en weet uitvaart op mooie manier te begeleiden.
anoniem
Een hele fijne ervaring. Monique is betrokken en lief, denkt mee en luistert naar je wensen. Is snel met communiceren wat heel fijn werkt.