Deskundigheid
Resultaat
9.6/10
Communicatie

Commuwise

Het team van Indigo Webstudio is enorm klantvriendelijk, snel, creatief en heeft overal een oplossing voor. Indigo Webstudio heeft service hoog in het vaandel staan en dat merk je. Door dit alles én... Het team van Indigo Webstudio is enorm klantvriendelijk, snel, creatief en heeft overal een oplossing voor. Indigo Webstudio heeft service hoog in het vaandel staan en dat merk je. Door dit alles én de persoonlijke aandacht is werken met Indigo Webstudio een feestje.

Snel, creatief, persoonlijke aandacht.

Sonja van Vuren, Soncere Marketing en Communicatie

Het Indigo Webstudio team is professioneel, reageert over het algemeen heel snel en ze weten altijd hoe iets geregeld of opgelost kan worden.

Daarnaast vind ik het prettig werken in de...

Daarnaast vind ik het prettig werken in de projectsoftware die ze gebruiken. Je hebt volledig zicht op al het werk en de uitgevoerde taken.

Snelheid. Ze krijgen geen stress van een spoedgeval - tenminste, daar merk je in ieder geval niks van ;-)
Laagdrempelig.
Duidelijke communicatie.
Transparant - je ziet precies wat...
Laagdrempelig.
Duidelijke communicatie.
Transparant - je ziet precies wat er gedaan is en hoe lang dat geduurd heeft.

Marcel van Sprang / Sprang Advies

Ik werk al jaren voor meerdere projecten met Indigo Webstudio samen en dat bevalt prima. Petra en haar collega's zijn zeer gedreven professionals die 24/7 streven naar tevreden klanten. En dat lukt... Ik werk al jaren voor meerdere projecten met Indigo Webstudio samen en dat bevalt prima. Petra en haar collega's zijn zeer gedreven professionals die 24/7 streven naar tevreden klanten. En dat lukt ze al jaren heel goed.

- Snel
- Flexibel
- Goede prijs-/kwaliteitsverhouding

Marloes van Zoelen

Indigo heeft de website voor mijn bedrijf gebouwd en voorziet me sindsdien van support als er problemen zijn met mijn site of ik er dingen aan wil veranderen of verbeteren.

Klant voorop. Snelle service. Kwaliteit hoog in het vaandel. Prettig 'ticketsysteem'. Zeer deskundig.

Liesbeth Groenendijk training & advies

Ik heb vorig jaar een nieuwe website laten bouwen door Indigo Webstudio, naar tevredenheid! Ik vind de mensen deskundig, vaardig, vriendelijk en ik ben erg blij met het resultaat.

zoMaarten

We werken met een vaste developer waarmee we kunnen lezen en schrijven. Denkt altijd fijn en pro-actief mee. Het projectmanagement syseem dat Indigo gebruikt sluit naadloos aan bij onze behoefte om... We werken met een vaste developer waarmee we kunnen lezen en schrijven. Denkt altijd fijn en pro-actief mee. Het projectmanagement syseem dat Indigo gebruikt sluit naadloos aan bij onze behoefte om agile te kunnen opereren.

Flexibel, kennis van zaken, altijd te vertrouwen.

Prima ervaring met Indigo, korte lijntjes met de contactpersonen.
Snelle service bij vragen.

Snelheid en bereidheid om mee te denken!

Lot's Foundation

Prettig in de communicatie, punctueel (snel), maatschappelijk betrokken (steun aan Lot's Foundation).

Altijd net een stapje meer, klantvriendelijk, betrouwbaar, met Indigo is je website in goed handen, dat geeft rust.
Petra en haar team zijn toppers :-)

Liesbeth Korsman (Pepper Kay)

Perfect! Plezierige communicatie en snelle actie! :-)

AWLV

Vriendelijke mensen die je waar nodig helpen

Servicegerichtheid - deskundig -