Rein Veenendaal Fietsen
Zeer goed
SPAM Kordaat, kundig, toegankelijk, eenvoudig
Goede ervaring, snel opgepakt en goed afgewikkeld
Duidelijke werkwijze, dossier wordt snel bijgewerkt en is overzichtelijk
Een account openen gaat erg gemakkelijk. Er wordt aangegeven dat er binnen 24 uur actie volgt, en dat gebeurt ook echt. Als je vragen of twijfels hebt is de accountmanager gemakkelijk telefonisch bereikbaar.
Het online indienen van de vordering is snel gedaan. De communicatie met Van Loon Incasso Advocaten is goed, snel en duidelijk. Van Loon Incasso Advocaten haalt doet veel moeite om de vordering voor je te innen. Ook in mijn geval is het met de tegen partij tot een goede schikking gekomen.
Zeer goede ervaring, snelle actie
Zeer prettig. Van Loon werkt snel en deskundig.
Goede en duidelijke communicatie met vaak positieve resultaten.
uitstekend geholpen
Van Loon Incasso Advocaten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Loon Incasso Advocaten heeft de volgende resultaten bereikt:
SPAM Kordaat, kundig, toegankelijk, eenvoudig
Goede ervaring, snel opgepakt en goed afgewikkeld
Duidelijke werkwijze, dossier wordt snel bijgewerkt en is overzichtelijk
Zeer goede ervaring, snelle actie
Zeer prettig. Van Loon werkt snel en deskundig.
Goede en duidelijke communicatie met vaak positieve resultaten.
uitstekend geholpen
Van Loon Incasso Advocaten heeft de volgende resultaten bereikt: