Fam. Klein
Voldeed aan de verwachtingen, prettig en duidelijke communicatie en geen verrassingen achteraf.
98% beveelt Inboedelopslag Veldhoven aan!
Voor mij een prima locatie, goed te bereiken en voldoende plaats voor best wat spullen
Zeer prettig, goede communicatie.
Prettige contactpersoon. Algemene voorwaarden zijn duidelijk.
Goede ervaring met Inboedelopslag Veldhoven. Komt altijd afspraak na . Was prettig om zaken mee te doen.
Goede ervaring
Goede service en duidelijke afspraken, daarnaast nette prijzen.
Een super fijne locatie. Onze spullen kwamen er uit zo als ze er in gegaan zijn, in topvorm. De communicatie met de eigenaar was ook top. Deze opslag ruimte zou ik iedereen aanbevelen.
Prima opslag. Goede communicatie met eigenaar. Aanrader
Prima opslag. Makkelijk toegankelijk. Snel contact met de verhuurder.
Was Top
Ik heb ruim 4 jaar een loods gehuurd en dit altijd tot volle tevredenheid. Fijn en snel contact als dat nodig was.
Perfect. Fijne opslag, goed bereikbaar en een fijne eigenaar.
Zeer goede service. Altijd erg fijn geholpen.
Betaalbaar,goed toegankelijk, nooit druk en met vriendelijke service.
Inboedelopslag Veldhoven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Inboedelopslag Veldhoven heeft de volgende resultaten bereikt:
Inboedelopslag Veldhoven
Hoogeind 5
5507 PV Veldhoven
Zeer prettig, goede communicatie.
Prettige contactpersoon. Algemene voorwaarden zijn duidelijk.
Goede ervaring
Goede service en duidelijke afspraken, daarnaast nette prijzen.
Prima opslag. Goede communicatie met eigenaar. Aanrader
Prima opslag. Makkelijk toegankelijk. Snel contact met de verhuurder.
Was Top
Perfect. Fijne opslag, goed bereikbaar en een fijne eigenaar.
Zeer goede service. Altijd erg fijn geholpen.
Betaalbaar,goed toegankelijk, nooit druk en met vriendelijke service.
Inboedelopslag Veldhoven heeft de volgende resultaten bereikt:
Inboedelopslag Veldhoven