Roos Boon
Vriendelijke en snelle service, echt een top bedrijf! Ze reageren snel op vragen en lossen dit ook gelijk op, ik vind de service van zeer hoge kwaliteit.
- Product of service:
- Magneetsticker deur
Fantastisch
Fijn contact & snelle levering.
Zeer goed. Product werd goed ingepakt en is veilig aangekomen. De kwaliteit overtreft de verwachtingen.
Het product oogt en voelt degelijk. Het ziet er mooi uit op de muur. Het gekleurde folie is vrij dik en vermindert wel de magnetische kracht. Er werd goed meegedacht over een oplossing hiervoor.
Fijn en snel
Super mooie kwaliteit
Erg mooi
Snel en vriendelijk contact
Altijd snelle reactie, keurig resultaat voor een goede prijs.
Erg fijn!
Mooie poster!
unieke posters
Perfect! Snel verzonden, mooi ingepakt. Hele mooie producten
Top.
imints verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
imints heeft de volgende resultaten bereikt:
Fantastisch
Fijn contact & snelle levering.
Fijn en snel
Super mooie kwaliteit
Erg mooi
Snel en vriendelijk contact
Altijd snelle reactie, keurig resultaat voor een goede prijs.
Erg fijn!
Mooie poster!