Ineke
- Sterke punten
- Mooie spullen
99% beveelt Ilona`s Silver & Gemstones aan!
99% beveelt Ilona`s Silver & Gemstones aan!
Altijd tevreden!
Seraja
Mooie producten, vlotte communicatie, snelle verzending
Heel tevreden, snelle en correcte levering en top product.
Altijd vlotte service, mooie produkten, kralen van halfedelstenen. Tevens het rijgdraad zeeerrrr goede kwaliteit! ZEER klantvriendelijk bedrijf!!!! Ik raadde ze al aan, bij mijn kennissen, maar NU ook ‘openbaar’ !
Super!
Sublieme klantenservice!
Al jaren koop ik bij Ilona! Altijd naar volle tevredenheid!
Snelle levering, goede kwaliteit, attent!
Heel blij met mijn aankoop!
“Ik heb geen woorden genoeg”… Op een bijzondere manier mij advies gegeven, hulp geboden. Ook de verzorging/ verzending op een perfecte manier!
goed
Prima. Kwalitatief goed materiaal, veel keuze, altijd vlotte verzending.
Heel positief
Ilona`s Silver & Gemstones verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ilona`s Silver & Gemstones heeft de volgende resultaten bereikt:
Ilona`s Silver & Gemstones
Deventerweg 2A
3843GD Harderwijk
Altijd tevreden!
Seraja
Mooie producten, vlotte communicatie, snelle verzending
Heel tevreden, snelle en correcte levering en top product.
Super!
Sublieme klantenservice!
Al jaren koop ik bij Ilona! Altijd naar volle tevredenheid!
Snelle levering, goede kwaliteit, attent!
Heel blij met mijn aankoop!
goed
Prima. Kwalitatief goed materiaal, veel keuze, altijd vlotte verzending.
Heel positief
Ilona`s Silver & Gemstones heeft de volgende resultaten bereikt: