Jolanda
- Product of service:
- Vliegengordijn met touw
93% beveelt ikwileenvliegengordijn.nl aan!
Snel, goed en correct geleverd!
zeer klantvriendelijk, alles perfect verlopen, duidelijke informatie en werd zelfs gebeld.
Zeer goed alles in de puntjes.
Op de andere site werkte het juiste bestelknopje niet. Bij aanklikken juiste product kreeg je een geheel ander vliegengordijn om te betalen. Dit doorgebeld naar het bedrijf. Degene heeft mij daarvandaan goed geholpen voor de andere site waar ze mee werken. Zodoende snel het juiste product kunnen bestellen
Snelle levering en een goed product.
gOED
Hélemaal goed
Zeer goede ervaring. Denken goed mee in oplossingen.
Inmiddels twee bestellingen gedaan en ontvangen, super blij mee. App en telefonisch contact gehad en ben goed geholpen.
Snel geleverd en en echt een top gordijn, dit heeft tenminste wat stijl!
Zeer tevreden over mijn vliegengordijn. Binnen 2 dagen geleverd. Eenvoudig te monteren en in te korten, want we wisten dat het iets te breed was. Het korter maken van de vele touwtjes was wat lastiger , maar wel te doen. Hangt goed, houdt beestjes buiten en ziet er nog mooi uit ook.
Vakkundig en snel geregeld
Perfekter Service, freundliche Mitarbeiter
Bij Intratuin kochten wij een vliegengordijn van La Tenta, de Lazio 1. Bij Intratuin hing het gordijn netjes en strak, maar thuisgekomen lukte het ons niet hem recht te krijgen. Toen contact opgenomen met La Tenda zelf. Wat er toen gebeurde is onvoorstelbaar. 1. De klacht werd direct serieus genomen. 2. Op telefonisch contact werd binnen 1 uur gereageerd. 3. Er werd gelijk naar oplossingen gezocht. 4. De oplossing werd zonder problemen aangeboden tot volle tevredenheid. 5. Bij La Tenda is de klant koning. Wim Luiten
Prima productven goede telefonische service
ikwileenvliegengordijn.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ikwileenvliegengordijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel, goed en correct geleverd!
Zeer goed alles in de puntjes.
Snelle levering en een goed product.
gOED
Hélemaal goed
Zeer goede ervaring. Denken goed mee in oplossingen.
Snel geleverd en en echt een top gordijn, dit heeft tenminste wat stijl!
Vakkundig en snel geregeld
Perfekter Service, freundliche Mitarbeiter