Kübra Güzel - Özcan
- Sterke punten
- Fijne communicatie. Denken mee in oplossingen
goed
Ik was opzoek naar de Snüzpod 5, nergens (grote baby winkels) meteen op voorraad. Maar bij IKBENMAMA voldoende voorraad. Ik vergat de hoeslakens er bij te bestellen, maandag ochtend nam ik contact op en was dat geen probleem. Was meteen opgelost. Zondag besteld en zoals aangegeven maandag meteen verstuurd. En alles netjes ontvangen de volgende dag. Goeie service en heel erg klantvriendelijk. TOPPERS!
Leuke website en vlotte verzending
Alles heel makkelijk, geen problemen
Heel makkelijk
Het bestellen ging heel vlot. De verzending was ook heel snel, zo snel dat ik het adres moest laten aanpassen omdat ik er geen rekening mee had gehouden dat het de volgende dag al kwam. En ook dat deden ze zonder problemen! Ik ben aangenaam verast door de fijne service van deze webshop!
Wij zijn voor een pasconsult in de winkel geweest. Daar hebben we via de site onze draagzak besteld. Dit ging echt makkelijk en erg fijn
Goed, wij hebben iets gekocht in de winkel maar de bestelling liep via de webshop.
goed verpakt en consistent met de bestelling Ik ben zeer tevreden snelle levering
Gemakkelijk te vinden op de webshop toen we er waren en wisten welke draagzak we wilden bestellen.
Eenvoudig
Dat ging vlot. Helaas heb ik het pakket nog niet ontvangen. Voor het weekend bericht gehad dat het zaterdag geleverd zou worden (ook via PostNL het tijdstip etc ontvangen). Maar ineens is het bezorgen gewijzigd en kan ik niet zien wanneer het pakket geleverd zal worden
Fast delivery, they immediately replied that the ordered goods were not there and provided replacement goods. I am very happy with this.
Easy to create an account and place an order. Fast delivery.
Prima!
Ikbenmama.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ikbenmama.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Ikbenmama.nl
Veenendaalstraat 149
5036 WP Tilburg
Leuke website en vlotte verzending
Alles heel makkelijk, geen problemen
Heel makkelijk
Eenvoudig
Easy to create an account and place an order. Fast delivery.
Prima!
Ikbenmama.nl heeft de volgende resultaten bereikt: