7.4 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox84% beveelt Ik zoek Huishoudelijke Hulp aan!

Kreutzkamp

Super geregeld

Uw ervaring
Goed geregeld. Snel een nieuwe hulp.

Hulp in de huishouding

Snel gevonden, de nieuwe

John Dommeck

Wat een topbedrijf

Uw ervaring
Binnen een week hadden we een fantastische hulp voor het huishouden. Zo fijn!

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Beste John, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Hulp In Huis

Antoinette Scheffers

Na klacht keurig geholpen

Uw ervaring
Na een serieuze klacht ben ik keurig geholpen.

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Beste Antoinette, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat we je ondanks de klacht toch nog naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Hulp In Huis

Emma Lander Vrolijk

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Beste Emma, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Hulp In Huis

Eric Polak

Open en eerlijk

Uw ervaring
Dit bedrijf biedt een zeer goede service en beschikt over veel gemotiveerde medewerkers

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Beste Eric, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Hulp In Huis

Marian De Beer

Kanyesigye

Uw ervaring
Ze werk snel ,en is beleeft, Tevreden mee .

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Beste Marian, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Hulp In Huis

G de Kievit

goede, snelle service

Uw ervaring
Het ging allemaal heel snel en de kennismaking verliep vlot. Ik hoop dat de hulp voldoet.

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Beste G de Kievit, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Hulp In Huis

Margreet van der zijden

SterSterSterSterLege ster

Klik. Er wordt vooral de focus gelegd op de klik tussen hulpvrager en hulp. Echter dat wil nog niet zeggen dat de hulp voldoet .

Uw ervaring
Dat ga ik meemaken zal vrees ik toch veel tijd in moeten steken.

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Beste Margreet, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen. Wij kunnen inderdaad niet controleren of toetsen op de klik tussen jou en de hulp, daar dien je zelf achter te komen. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Hulp In Huis

Yvonne Beeks

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik wacht het verloop rustig af

Uw ervaring
Sharon vroeg €20,= p/u en was daar verbaasd over. Stond namelijk niets van op de site maakte ik haar duidelijk. Ze wilde de volgende dag (zaterdag) beginnen om 14.00u tot 17.00u.Prima, het is hard nodig. Verder wilde ze mij een tikkie sturen, maar ik wil haar liever zelf overmaken.Had ze moeite mee, maar het is voor mij het gevoel en snelheid maakt niets uit en vertrouwen begon ze heel voorzichtig te krijgen na enige uitleg. Verder gaan we het ervaren hoe ze werkt.

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Hallo Yvonne, Wij betreuren dat de hulp een hoger uurloon vraagt dan waarmee ze akkoord is gegaan, dit is niet de bedoeling en wij hopen dat je dit reeds met ons hebt gecommuniceerd. Graag ontvangen wij per mail een terugkoppeling hoe d eerste werkdag is verlopen, neem je even contact op? Dan kunnen we samen kijken naar een vervolg hierop. Met vriendelijke groet, Team Hulp in Huis

Hulp in huis

Impression

Very nice ih the people i met with

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Beste Hulp in huis, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Hulp In Huis

Mary Mourik

Top!

Uw ervaring
Vier jaar geleden hebben wij via jullie een geweldige hulp gevonden. Helaas is zij vorig jaar ernstig ziek geworden en kon niet meer werken. We moesten dus op zoek naar iemand anders. Via een andere website iemand gevonden met wie het niet klikte. Daarom weer naar jullie gegaan. Nu binnen 1 dag een match en we hebben goede hoop dat we weer heel tevreden met elkaar zullen worden!

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Beste Mary, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Hulp In Huis

Jan Notté

Huishoudelijke hulp

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Beste Jan, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Hulp In Huis

AdamaAisha

I absolutely love using this app! It makes finding work so easy by connecting me with customers quickly and sending helpful reminders for my appointments. The app is reliable, easy to use, and has been a great support. I highly recommend it to anyone looking for flexible work opportunities. Thank you for providing such an excellent service!

Uw ervaring
Working through this platform has been a wonderful experience. It has helped me connect with great customers, stay organized with timely reminders, and enjoy my work with confidence. I truly appreciate the support and highly recommend it to anyone looking for a reliable and professional service.

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Beste AdamaAisha, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Hulp In Huis

Tinie Engelen-Luttikhuizen

Zeer tevreden met deze organisatie

Uw ervaring
Ik ben steeds snel geholpen met het zoeken naar huishoudelijke hulpen. Ik maak al jaren gebruik van deze organisatie, tot volle tevredenheid. Er wordt snel gereageerd en bij bijzonderheden/ problemen wordt snel naar een oplossing gezocht.

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Beste Tinie, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Hulp In Huis

Geantwoord op

Ik zoek Huishoudelijke Hulp verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ik zoek Huishoudelijke Hulp heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 december 2013

Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Op zoek naar een huishoudelijke hulp? In ons bestand met meer dan 130.000 hulpen is altijd een geschikte hulp voor u te vinden!

Nijverheidstraat 5

7511JM Enschede

Kreutzkamp

Super geregeld

Uw ervaring
Goed geregeld. Snel een nieuwe hulp.

Hulp in de huishouding

Snel gevonden, de nieuwe

John Dommeck

Wat een topbedrijf

Uw ervaring
Binnen een week hadden we een fantastische hulp voor het huishouden. Zo fijn!

Antoinette Scheffers

Na klacht keurig geholpen

Uw ervaring
Na een serieuze klacht ben ik keurig geholpen.

Emma Lander Vrolijk

Eric Polak

Open en eerlijk

Marian De Beer

Kanyesigye

Uw ervaring
Ze werk snel ,en is beleeft, Tevreden mee .

G de Kievit

goede, snelle service

Margreet van der zijden

Uw ervaring
Dat ga ik meemaken zal vrees ik toch veel tijd in moeten steken.

Yvonne Beeks

SterSterLege sterLege sterLege ster