Maria
Uitmuntende service
Altijd super deskundige, snelle, klantvriendelijke hulp!
Afspraken via website worden zonder automatisch doorgevoerd. Dus dag 1 stond ik voor dichte deur en dag 2 bleek onderdeel eerst besteld te moeten worden. Stond ik daar 2x zonder resultaat.
Mijn iPhone laden werkte niet goed meer. Na een telefonische tip kon ik hem zelf repareren. Top service!
Top service
Zeer goed en professioneel! Altijd vriendelijk en behulpzaam. 6 sterren!
Zeer makkelijk online een afspraak in te boeken! Snel gemaakt! Product werkt perfect!
Ik ben zeer tevreden uitstekend geholpen snel goed en prijs vriendelijk, aanrader.
Uitstekende service, duidelijke afspraken. Snel en beyrouwbaar
Correct bedrijf en komen afspraken na
Fijn, vriendelijke en vrolijke werknemers
Batterij iPhone vervangen
Snelle service en goede kwaliteit. Reparatie van Iphone 13 batterij was binnen 45min geregeld en werkt weer naar behoren!
Snel en vakkundig
iDevice+ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
iDevice+ heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitmuntende service
Altijd super deskundige, snelle, klantvriendelijke hulp!
Top service
Zeer goed en professioneel! Altijd vriendelijk en behulpzaam. 6 sterren!
Uitstekende service, duidelijke afspraken. Snel en beyrouwbaar
Correct bedrijf en komen afspraken na