9.1 /10

checkbox99% beveelt ICM Opleidingen en trainingen aan!

Antoine Janssen

Een zeer goeie training met veel afgewisseld tussen theorie (coaching modellen) en casussen uit de praktijk. Oefenen, observeren, feedback en (zelf)reflectie. Veel voorbeelden uit de praktijk die gebruikt worden. Sterke trainers die je goed laten nadenken. Ben blij dat ik deze training heb gevolgd. Absoluut een aanrader.

ICM Coachingsopleiding

Bonno Tonin

SterSterSterSterLege ster

Hele fijne training gehad. Tempo van op de trainingsdagen was fijn, trainer gaf uitleg met veel voorbeeld wat voor mij als prettig is ervaren. Daarnaast een leuke groep mede cursisten, waardoor het eigen leerproces ook makkelijker werd.

Effectief Communiceren

Arnold van Berkel

Van deze training heb ik veel geleerd en het was heel praktisch met goede mix van theorie en oefeningen en verwerkingsopdrachten (deels met scenario's - gesprekken oefenen). Deze training was voor mij heel waardevol.

Situationeel Leidinggeven

Mickel Roumans

Heel waardevol voor mij geweest, waarbij ik inzichten heb gekregen, die voorheen niet had. Ik ben mij meer bewust geworden. Met de andere groepsleden fijne ervaringen opgedaan en gedeeld. De trainer is heel professioneel en duidelijk op een persoonlijke manier. Erg fijn!

Geweldloze Communicatie

Lisa Ravensbergen - Hoonhout

Het was een hele waardevolle cursus, waarin ik heb geleerd wat een introvert is, hoeveel verschillende soorten introverten er zijn en hoe je je verhoudt in de wereld tegenover verschillende persoonlijkheden. Wat zijn de kwaliteiten en valkuilen van de verschillende kleuren, hoe ga je daarmee om, hoe communiceer je opbouwend en assertief, zonder jezelf te verliezen

Power to the Introverts

Elise van Heeswijk

De training was zeer waardevol. Er werd veel geoefend met situaties uit de praktijk waardoor het geleerde meteen toegepast werd. De trainer was super prettig en ging vanaf de eerste dag de diepte in. Er werden veel oefeningen gedaan waardoor ik meer over mijzelf als coach leerde maar ook oefeningen die ik direct met mijn eigen teams kan gaan toepassen.

Coachen van teams

Alissa Kerklingh

SterSterSterSterLege ster

Interessante training, met veel ruimte voor interactie. We hebben veel modellen besproken, die de komende jaren nog van pas zullen komen. Trainer Lenneke nam de tijd, maar heeft ons ook veel huiswerk meegegeven. Daardoor heel informatief en leerzaam.

Hind Ziani

Dankzij Boy een erg fijne driedaagse cursus gehad waarbij ik al veel heb kunnen toepassen in de praktijk en mezelf heb ontwikkeld tot een volwaardige coaching leidinggevende. Boy toonde onvoorwaardelijke acceptatie richting de groep en investeerde per cursist veel aandacht, tijd en toonde oprechte interesses. Boy zorgde voor een veilige omgeving en de groep had het erg fijn met elkaar.

Hilda Dijkstra

Praktijkgerichte cursus, ook erg leuk dat we met cursisten vanuit verschillende branches en functies waren. Een gemêleerd gezelschap vind ik prettig. Ervaringen delen is voor mij erg waardevol. Daarnaast 2 dagen gewerkt met een deskundige acteur en op de laaste cursusdag was er iemand van het bedrijf dat onderwerp was van de cursus echt aanwezig, super!

Design Thinking

van Onna

ik kijk positief terug op de cursus. ik heb hier zowel professioneel als persoonlijke lessen geleerd. de Training werd erg goed door onze trainer afgestemd op de behoefte van de leerlingen.

Professioneel Mentorschap

Francisca Mestre

It is easy to understand how the topics we approach in the course impact communication. The time in-between sessions also gives plenty of opportunities to put the learnings into practice.

Effective Communication in 4 months

Michiel van Opbergen

SterSterSterSterLege ster

Leerzame en leuke training in zowel zakelijk als prive leven. Nicolette is een enthousiaste trainer die dit ook weet over te brengen op de groep. wat ik wel mis van deze training is een compleet naslagwerk om al het geleerde nog eens terug te kunnen lezen.

NLP in 3 dagen

Hakim Sediki

De training was een goede mix van theorie en praktijk. Mijn individuele leerdoel is voldoende aan bod gekomen. Goede tips gekregen, zowel van de trainer als de mede cursisten. De trainer heeft zich goed ingeleefd in de individuele cases.

Effectief Beïnvloeden

Annemieke Mennes

Het was een hele interessante training met een bevlogen trainster, Marilla, waar ik veel geleerd heb. Vooral de live dagen waren erg leuk en leerzaam. Ook de locatie was perfect, tegenover het station(in Zwolle) met goedverzorgde lunch. Ook de ICM leeromgeving is goed ingericht en makkelijk in gebruik.

Toegepaste Psychologie in 9 maanden

Jan-Bart Bouwmans

Veel geleerd en geoefend. Helemaal enthousiast om er nog meer mee te gaan doen! Trainster was heel inspirerend en stond echt boven de materie. Gaf scherpte feedback en hielp de methode van storytelling te vertalen naar 'verhalend veranderen'.

Veranderen en Inspireren met Storytelling

ICM Opleidingen en trainingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ICM Opleidingen en trainingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 mei 2009

ICM Opleidingen en trainingen

De reden van bestaan voor ICM opleidingen & trainingen is onze bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen. Van onze cursisten, onze docent-trainers, onze werknemers en van onszelf. Ieder mens heeft behoefte aan groei. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Op deze behoefte spelen we in door het organiseren van topkwaliteit opleidingen en trainingen.

Joseph Haydnlaan 2A

3533 AE Utrecht