9.1 /10

checkbox99% beveelt ICM Opleidingen en trainingen aan!

Mariëtte van Overdijk

ICM is een fijn opleidingsinstituut. Mooie locatie in Utrecht makkelijk te bereiken. Online omgeving waar je opleidingsinformatie staat, waar de trainer zijn info deelt. Inhoudelijk is de opleiding van 5 naar 6 trainingsdagen gegaan, hierin moest de trainer nog zijn weg vinden. Zal de volgende keer beter gaan. Trainer komt met praktijk voorbeelden, toetsing aan theorie wat de opleiding heel toegankelijk maakt.

Stress- en burn-outcoach

Nancy van Abeelen

Met een zeer goed gevoel! De lesdagen, danwel de periode van de training gingen vliegensvlug voorbij! Het was voor mij zeer inspirerend en heeft mij een boost gegeven om mijn toekomst positief en enthousiast tegemoet te gaan!

Loopbaancoaching

Ferno Koop

Ik heb de afgelopen nieuwe inzichten gekregen, aanvullingen op reeds bestaande kennis en nieuwe interessante mensen ontmoet. De sessies waren leerzaam, maar in een ontspannen setting met humor en interessante gesprekken. Leuk om deze bij te wonen.

ICM Consultancy Opleiding

Kitty Brouwer

Ik ben erg tevreden en blij met de tools en context die ik heb bijgeleerd. Leonora is een erg ervaren trainster die je met humor en inzichten naar een volgende niveau zal brengen

Nils Bosch

3 leuke en leerzame dagen geweest. Daarbij het geluk dat het een hele diverse maar leuke groep was die super als groep functioneerde. Uiteraard komt dit mede door de trainer die dit faciliteert

Coachend leidinggeven

Claudi Simmes

Ik kijk goed en heel prettig terug naar de opleiding voor executive coaching. Het was een cadeautje voor mijzelf. Ik heb veel geleerd, mooie nieuwe inzichten opgedaan en een fijne groep waar in een prettig sfeer heerste. De trainer zorgde voor een goede verbinding. Ze had veel kennis en ervaring en deelde praktische informatie uit de praktijk. Zeer nuttig en goed bruikbaar.

Egidius Hardy

De cursus heeft mij veel inzicht en handvaten gebracht om met een rugzak het veld in te gaan. Ik heb, naast meer kennis, ook meer vertrouwen gekregen in mijn capaciteiten.

Leiderschapsontwikkeling voor Young Professionals

Mirthe Levels

Ik heb de training als erg prettig ervaren. Er werd goed gekeken naar mijn leerdoelen, de huiswerkopdrachten waren nuttig, en als er aanvullende vragen waren kon je die altijd stellen en werd er voldoende aandacht aan gegeven.

Migom

Zeer bekwame trainer, die goed de verbinding legde tussen theorie en praktijk. Voldoende inhoud en modellen, die allemaal op een pragmatische manier worden gepresenteerd, waardoor je er direct mee aan de slag kan in je dagelijkse leven en/of werk.

Effectief Beïnvloeden

Danique de Ronde-Doeze

Locatie goed bereikbaar, faciliteiten waren goed, goede temperatuur in de hitte buiten, uitgebreid lunchbuffet en daarnaast versnaperingen kwamen we ook niet te kort. Fijne leraar die alles duidelijk uitlegde de tijd nam en voor voldoende afwisseling zorgde, theorie, opdracht, filmpje, koffiebreak... Ook veel tips gekregen om goed voor te kunnen bereiden op het examen.

Gevolgde training
IPMA D Project Management Office (PMO)

Maikel van Ree

Fijne trainer / leuke groep / goede locatie ( Breda ) goed verzorgde lunch Parkeren voor de deur / of erg dichtbij om de hoek. Locatie is naast station ( dus ook de trein is een optie )

Praktisch Leidinggeven in 4 maanden

Lynn K

Ik kijk er met een lach op terug. Ik vond het erg waardevol en heeft me onwijs veel inzichten gegeven. Ik ben ook zeer gemotiveerd om met mijn persoonlijke doel verder te gaan (ik ben er al mee aan de slag). Het was een zeer prettige groep en ben er geen dag met tegenzin heen gegaan.

NLP in 3 dagen

Floor van de Werfhorst

Goed, fijne groep, veel input, mooie persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt in die periode. Het heeft me zowel persoonlijk als professioneel veel gebracht in een stroomversnelling. Het hielp me ook om meer gefundeerd keuzes te maken en gaf me een heldere blik op de toekomst: mijn wensen en mijn mogelijkheden.

ICM Coachingsopleiding

ICM Opleidingen en trainingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ICM Opleidingen en trainingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 mei 2009

ICM Opleidingen en trainingen

De reden van bestaan voor ICM opleidingen & trainingen is onze bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen. Van onze cursisten, onze docent-trainers, onze werknemers en van onszelf. Ieder mens heeft behoefte aan groei. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Op deze behoefte spelen we in door het organiseren van topkwaliteit opleidingen en trainingen.

Joseph Haydnlaan 2A

Migom

Effectief Beïnvloeden

Danique de Ronde-Doeze

Gevolgde training
IPMA D Project Management Office (PMO)

Maikel van Ree

Praktisch Leidinggeven in 4 maanden