9.1 /10

checkbox99% beveelt ICM Opleidingen en trainingen aan!

Ferry Hensbergen

Heel practisch heel leerzaam in een veilige omgeving. Trainer geeft ruimte voor vragen en neemt veel tijd voor ervaringen van deelnemers. Leuke training en brengt je verder in je communicatieve ontwikkeling

Geweldloze Communicatie

R Boek

Erg waardevol. Vooral om stil te staan bij hoe je in de dagelijkse praktijk werkt en waar je nog wat kunt aanscherpen om eerder/beter resultaat te bereiken. Ervaringen uitwisselen met medecursisten maakt het extra waardevol.

Strategisch Communiceren en Adviseren

Esther Anoniem

Een zeer interessante en leerzame training! Alle aspecten binnen het arbeidsrecht zijn aan bod gekomen. De cursus sluit goed aan bij mijn dagelijkse HR-werkzaamheden en is ook goed te volgen voor mensen zonder juridische achtergrond. Ik heb praktische handvatten gekregen die ik inmiddels al heb kunnen toepassen in mijn werk.

Arbeidsrecht

Marc Torkler

Het was een nuttige en inzichtgevende cursus, begeleid door een fijne en zeer bekwame trainer. Ook de leeromgeving en het lesmateriaal voldeden aan alle eisen. Ik zal me snel oriënteren op een vervolg.

Leidinggeven zonder formele macht

Frank Oude Veldhuis

SterSterSterSterLege ster

Erg interessante cursus. Leuke trainster en interessante materie. Ook leuk om te bespreken met onbekende mensen uit heel andere vakgebieden. Veel dingen pas je (on)bewust al toe, maar mooi om er eens over te praten en technieken te leren om jouw communicatie nog beter te maken.

Nelleke de Witt

Francis Otten is echt een hele goede trainer, ze vindt makkelijk de juiste toon en aansluiting bij de groep. Ze weet met humor ingewikkelde of gevoelige thema's toegankelijk te maken. En creëert een sfeer waarin kan worden geleerd door kwetsbaar te durven zijn.

Adviesvaardigheden

Twan Roodenburg

Ik ben zeer tevreden over de organisatie. De trainer is zeer bekwaam en weet de hele groep actief en geconcentreerd te houden. Uiteindelijk een voldaan gevoel en wijze lessen geleerd. Daarnaast was de lunch telkens top geregeld. Erg lekker en veelzijdig. Zonder goede maaltijd, geen goede focus!

Innovatiemanagement

Charisse Leeuwin

We hebben veel theorie en tips ontvangen. De sfeer was fijn en ik voelde me op mijn gemak. Dit maakte het openstellen, leren en doen ook gemakkelijk. De locatie was prima.

Shirley Bobeldijk

Ik heb er heel veel bruikbare informatie uitgehaald. Meer informatie dan ik op een andere cursus geleerd heb! En ik voel me ook goed bij mezelf en wie ik ben omdat er duidelijk gemaakt is dat er geen "fout" is in het gedrag van wat je vertoont

Astrid van de Velde

Opleiding bestaat uit praktijkgerichte modules die je vervolgens 1-op-1 kan toepassen in de praktijk in je rol als adviseur leren en ontwikkelen. Er is veel afwisseling in werkvormen gedurende de lesdag waarbij er ruime aandacht is voor het integreren van de theorie die je voorafgaand hebt moeten lezen. Babette is kundig met veel ervaring en is daardoor in staat om je van goede en effectieve feedback te voorzien. Een hele leerzame opleiding!

Opleidingskunde (post-HBO)

Jeroen Zwaan

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Deze cursus is helemaal niet doorgegaan, opmerkelijk dat er dan wordt gevraagd hoe het is bevallen. Zegt wel veel over de communicatie. Moest destijds zelf erachter komen dat deze niet doorging, zonder dat ik er over werd geïnformeerd.

PRINCE2® Foundation 7th Edition in 1 maand - inclusief examen

Pauline Crooijmans

Ik heb er veel van geleerd. Een praktische cursus die je direct kunt toepassen in de praktijk. De trainer checkt goed bij de cursisten of de stof helder is. Leerzaam om samen met medecursisten aan de oefeningen te werken.

Adviesrapporten en beleidsvoorstellen schrijven

Bas van der Linden

Nlp in 5 maanden met Tom van den Oever was een mooie reis. Veel geleerd en Tom is een top trainer. Hij staat tussen de mensen en voelt het perfect aan.

NLP in 5 maanden

Peter D

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb bij icm de trainersopleiding gevolgd. Leuke leerzame opleiding met goede docenten. Waarom 1 ster? Heb je hard gewerkt, ben je geslaagd, krijg je een diploma per mail onder de noemer van milieubewustzijn. Ik vind het er niet uitzien als je het zelf print. Verder is het zo makkelijk zelf (na) te maken voor mensen die de opleiding niet gevolgd hebben en voelt het diploma zo niet als de spreekwoordelijke kroon op je werk. Ik denk dat er wel betere manieren zijn om goed voor het milieu te zorgen. Bijvoorbeeld door niet iedereen 3 keer de boeken toe te sturen en te laten terug sturen.

Trainingstechnieken en -instrumenten

Wilbert van Boekel

Top: kennis, relateren aan praktijkvoorbeeld, ruimte voor ervaringen van medecursisten, sfeervolle muziek, zichzelf kwetsbaar kunnen opstellen. Tip: om Forum te stimuleren, stel concrete vragen die iedereen concreet moet beantwoorden. Groetjes Wilbert

NLP in 3 dagen

ICM Opleidingen en trainingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ICM Opleidingen en trainingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 mei 2009

ICM Opleidingen en trainingen

De reden van bestaan voor ICM opleidingen & trainingen is onze bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen. Van onze cursisten, onze docent-trainers, onze werknemers en van onszelf. Ieder mens heeft behoefte aan groei. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Op deze behoefte spelen we in door het organiseren van topkwaliteit opleidingen en trainingen.

Joseph Haydnlaan 2A

3533 AE Utrecht