9.1 /10

checkbox99% beveelt ICM Opleidingen en trainingen aan!

Hanna Rahaël

SterSterSterSterLege ster

Top: trainer van de opleiding - uitleg en tijd genomen per onderwerp was in goed balans Locatie: centraal gelegen, qua reistijd (met de trein gekomen) erg goed te doen. ik was ook erg te spreken over de catering.

Gevolgde training
IPMA D Project Management Office (PMO)

Arja Bleeker

Heel fijn, leuke groep. Voor de volgende keer zou ik een meer divers gestelde groep adviseren. Daarmee krijg je van nature meer meningen tijdens de praktijkvoorbeelden. Door samen te oefenen met de stappen van Deep Democracy voel je zelf de effecten ervan.

Deep Democracy

Sandra Jansen

Ik heb er veel aan gehad. Het is een hoop informatie in 3 dagen met behoorlijk wat huiswerk dus het was wel veel, naast je normale baan maar ik heb er ook veel geleerd wat ik meeneem in mijn toekomstige werkzaamheden dus het was het waard

Eventmanagement in 3 dagen

Wilson Man

Alles verliep voor mij goed en ben ik blij met mijn trainer (Wendy), met de groep waar ik in zat, de locatie waar de assertiviteit training werd gegeven en de online portal van ICM.

Assertief Optreden in 4 maanden

Wilma Middelkoop

Training gaf veel inzichten door gebruik te maken van handzame modellen, waarmee je voor je eigen doelstelling aan de slag kon. De trainer had pakkende voorbeelden en gaf je een goed inzicht in jezelf

NLP in 3 dagen

Sabrina Petra

Ik kijk hier met een heel goed gevoel op terug. Deze periode heeft mij veel geleerd over mezelf, mijn leiderschap en hoe ik dit verder wil ontwikkelen, aanpakken en voortaan vormgeven.

Floor van de Werfhorst

Goed! Uiteraard spreekt het ene onderdeel meer aan dan het andere, maar ik heb er veel mooie dingen uit kunnen halen en ben me bewuster geworden van mijn communicatie, mijn manier va in contact treden met een ander en heb bijvoorbeeld de neurologische denkniveau’s direct kunnen toepassen in gesprekken met studenten en collega’s. Waardevol!

Renate van Woggelum- Verkoijen

Erg professioneel zowel de studie als de trainer. Veel geleerd wat ik mee kan nemen voor in mijn werk als in mijn prive! Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring! Deze studie kan je gelijk toepassen!

Ron Snaauw

Zeer positief en aan te raden voor zowel startende als gearriveerde managers. Zeer pragmatisch en interactieve cursus die gelijk toe te passen is in de praktijk. Onze trainer Jan creëert een zeer veilige omgeving waar je vrij kan acteren om aan je leerpunten te werken.

Jan Jaap Vermeire

Hele nuttige opleiding voor eerste kennismaking met coaching. Veel technieken worden behandeld en oefent er ook mee. Leert ook om te gaan met weerstand en hoe hier verder in te komen. Voel me veel beter in staat nu te beginnen met coachen. Ook fijne faciliteiten en lengte van opleiding is goed.

ICM Coachingsopleiding

Joost Berkvens

SterSterSterSterLege ster

De inhoud van de training is voldoende. Daarnaast is de training prima opgezet, uitgelegd en begeleidt. De training mag wel iets meer afgestemd worden voor de online training. Vooral de oefeningen die nu gebaseerd zijn op offline.

BiSL® Foundation - inclusief examen

Demi Roesink

Super positief. De cursus voldeed aan mijn verwachtingen. Ik heb geleerd dat introvert zijn niet iets is wat je moet veranderen, maar ik heb juist handvatten gekregen over wat mijn introverte kwaliteiten zijn en hoe ik deze zichtbaar kan maken op mijn eigen manier. De cursus werd gegeven door Boy Bianchi, waar ik ook erg enthousiast over ben. Hij brengt veel rust, zelfverzekerdheid en positieve vibes.

Power to the Introverts

Rob Grootjen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Cursus is 3 x uitgesteld en de Cursus mocht dan online gevolgd worden. Bij een nlp is dat niet handig. Uiteindelijk is deze dus geannuleerd en was er geen alternatief.

Tessa Esselink-Croes

Ik heb de lessen van Martin als zeer prettig en leerzaam ervaren Martin geeft erg leuk les zowel luisterend maar ook actief. Geen vraag is te gek. ik heb het als 1 woord fantastisch ervaren

HR basisopleiding

ICM Opleidingen en trainingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ICM Opleidingen en trainingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 mei 2009

ICM Opleidingen en trainingen

De reden van bestaan voor ICM opleidingen & trainingen is onze bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen. Van onze cursisten, onze docent-trainers, onze werknemers en van onszelf. Ieder mens heeft behoefte aan groei. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Op deze behoefte spelen we in door het organiseren van topkwaliteit opleidingen en trainingen.

Joseph Haydnlaan 2A

3533 AE Utrecht

Hanna Rahaël

Gevolgde training
IPMA D Project Management Office (PMO)

Arja Bleeker

Deep Democracy