9.1 /10

checkbox99% beveelt ICM Opleidingen en trainingen aan!

Wim van der Hulst

erg goed: de training - hoewel 5 dagen wat kort is. Diverse zaken was slechts aanstippen. Verhouding theorie - oefeningen - coaching is erg goed. Trainer Nicolette van der Helm heeft leuke verhalen ter illustratie en heeft duidelijk veel ervaring met coaching. Iets meer theorie zou wel fijn zijn. Ook het mailingprogramma door icm is voor verbetering vatbaar.

NLP in 5 maanden

Esther Dooijeweerd

zeezeer postitief, we hadden een trainer met veel ervaring, goede uitleg met veel praktijkvoorbeelden, waardoor het boek ook duidelijker werd. Leuke groep met veel interactie en genoeg pauzes tussendoor. Mooie locatie met heerlijke lunchr postitief

HR basisopleiding

Sanne Romijn

Hele toffe cursus, je leert veel over jezelf en hoe jij impact kunt maken in welk advies je dan ook moet geven. Tot nu toe de meest waardevolle cursus die ik gevolgd heb!

Jaqueline van der Valk

De cursus was super leerzaam en naar volle tevredenheid. Het uiteen gaan in groepjes, waar je opdrachten en casuistiek besprak maakte het zeer leerzaam, waardoor je het gemakkelijk kon vertalen naar je eigen praktijkomgeving.

Bryan Peeters

Heb het erg naar mijn zin gehad en neem zeker dingen mee in de praktijk! Bij alle drie de dagen had ik niet het gevoel dat ik naar iets zat te luisteren wat niet interessant of nutteloos was. Daarnaast vond ik de manier waarop de groep werd begeleid erg prettig. Er werd gezorgd voor een ontspannen sfeer, waardoor iedereen zich op zijn gemak voelde en actief kon deelnemen.

Praktisch Leidinggeven

Paul Dohmen

Geweldig! Heel veel geleerd door de praktische opzet. Veel voorbeelden en veel zelf doen samen met alle cursisten in een prettige leeromgeving. Dit sluit aan bij wat ik zoek in een cursus.

Opleiding tot Vertrouwenspersoon

Paola Derijks

Ik kijk terug op een leerzame maar ook gezellige cursus met een fijne ervaren trainer. Er was volop ruimte om praktisch aan de slag te gaan met de geleerde theorie. Deelnemers kwamen uit diverse werkvelden en brachten zo hun eigen ervaringen mee wat heel interessant was.

Effectieve verzuimbegeleiding en re-integratie

Sanne Pater-Beeker

Super leerzaam en heel leuk om te doen. Eerste dag veel oefenen met elkaar en vervolgens 2 weken in de praktijk. De tweede dag gingen we met een acteur de gesprekken oefenen. Dat was echt heel goed voor de bewustwording. Zowel de trainster als de acteur namen echt de tijd om de ingebrachte case te oefenen en daar goede feedback op te geven. Superleuk om te ontdekken dat je met kleine verandering het verschil maakt in een gesprek, dat dan echt verbindend wordt. En dit kon allemaal omdat iedereen zich veilig genoeg voelde om zichzelf te zijn. Echt een aanrader.

Vraag- en luistertechnieken voor verbindende gesprekken

Ronnie Linders

Ik kijk heel positief terug op de cursus. Het waren boeiende en energieke dagen waarin de tijd voorbijvloog. De combinatie van mindmapping, snellezen, praktijkvoorbeelden en ruimte om zelf na te denken maakte de cursus waardevol en direct toepasbaar. Ook vond ik het prettig dat er een goed tempo in zat, met voldoende pauzes om alles even te laten landen. Ik ging er met nieuwe inzichten én praktische tips vandaan.

Breintraining, Snellezen en Mindmappen

Ryan de Reus

Goede cursus. Fijne uitleg door Bonnie, niet alles via slides, maar gewoon klassikaal met zo nu en dan wat extraatjes (wat niet in de theorie stond). Daarnaast een erg fijne groep, waar we veel konden delen onderling en herkenden in elkaars situaties. Met veel plezier naartoe gegaan en veel geleerd!

Persoonlijke Effectiviteit

Anke Wadman - Ferwerda

Door middel van oefeningen en opstellingen heel veel inzichten en bewustwording gekregen. Agnes heeft ons daar heel goed in begeleid en steeds weer benoemd waar het in de kern om ging.

Familieopstellingen: doorbreek je belemmerende patronen

Antoine Janssen

Een zeer goeie training met veel afgewisseld tussen theorie (coaching modellen) en casussen uit de praktijk. Oefenen, observeren, feedback en (zelf)reflectie. Veel voorbeelden uit de praktijk die gebruikt worden. Sterke trainers die je goed laten nadenken. Ben blij dat ik deze training heb gevolgd. Absoluut een aanrader.

ICM Coachingsopleiding

Bonno Tonin

SterSterSterSterLege ster

Hele fijne training gehad. Tempo van op de trainingsdagen was fijn, trainer gaf uitleg met veel voorbeeld wat voor mij als prettig is ervaren. Daarnaast een leuke groep mede cursisten, waardoor het eigen leerproces ook makkelijker werd.

Effectief Communiceren

Arnold van Berkel

Van deze training heb ik veel geleerd en het was heel praktisch met goede mix van theorie en oefeningen en verwerkingsopdrachten (deels met scenario's - gesprekken oefenen). Deze training was voor mij heel waardevol.

Situationeel Leidinggeven

Mickel Roumans

Heel waardevol voor mij geweest, waarbij ik inzichten heb gekregen, die voorheen niet had. Ik ben mij meer bewust geworden. Met de andere groepsleden fijne ervaringen opgedaan en gedeeld. De trainer is heel professioneel en duidelijk op een persoonlijke manier. Erg fijn!

Geweldloze Communicatie

ICM Opleidingen en trainingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ICM Opleidingen en trainingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 mei 2009

ICM Opleidingen en trainingen

De reden van bestaan voor ICM opleidingen & trainingen is onze bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen. Van onze cursisten, onze docent-trainers, onze werknemers en van onszelf. Ieder mens heeft behoefte aan groei. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Op deze behoefte spelen we in door het organiseren van topkwaliteit opleidingen en trainingen.

Joseph Haydnlaan 2A

3533 AE Utrecht