9.1 /10

checkbox99% beveelt ICM Opleidingen en trainingen aan!

Marjon van den Berg

Heel verhelderende materie en opdrachten die ook goed bruikbaar zijn in de praktijk. Mooi dat in de training met name gekeken wordt naar je sterke kanten, in plaats van je "voorkeursmanieren" te veranderen.

Theo Müller

Er was een goede samenhang tussen lesstof (boek) en training. Ik heb heel veel geleerd. Als je vaak aan (grotere) projecten werkt is dit een zeer zinvolle cursus om in twee lesdagen veel te leren.

Projectmatig werken

Milly Graaff

Fantastische trainer, zeer deskundig en voelt de behoefte van de groep goed aan zonder te kort te doen aan de stof die behandelt moet worden. Locatie en verzorging TOP. Programma zat goed vol en mocht wat mij betreft een dag(deel) langer mogen duren, zodat er wat meer 'vrije tijd' is om bij te komen.

Sabine van den Enk

Een erg leuke en leerzame training arbeidsrecht! De theorie werd op een duidelijke en praktische manier uitgelegd, met veel herkenbare voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Er was voldoende ruimte om vragen te stellen en eigen casussen te bespreken, waardoor de training goed aansloot bij situaties die je in je werk tegenkomt. Ik heb mijn kennis weer opgefrist én nieuwe inzichten opgedaan die ik direct kan toepassen. Zeker een aanrader!

Arbeidsrecht

Jean-Paul van Rooij

De training bood een heldere en goed gestructureerde uitleg, waarbij de theorie op een prettige en praktische manier werd gekoppeld aan herkenbare situaties uit de dagelijkse praktijk. Hierdoor werden de concepts niet alleen begrijpelijk, maar ook direct toepasbaar. De afwisseling tussen theorie en praktijkvoorbeelden maakte de leerstof toegankelijk en zorgde voor een waardevolle en leerzame ervaring.

ITIL® 5 Foundation - inclusief examen

Tom Staphorsius

Zowel door de e-learning, literatuur en de klassikale behandeling heb je ruim voldoende de gelegenheid om te leren. Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren met een leuke ploeg en docent.

Effectief Communiceren

Daniëlle Martens-Hetharia

Met een goed gevoel kijk ik terug op deze training. Veel geleerd. De modellen gaven mij veel inzicht, veel methodes die we bespraken pas ik al toe, maar het model geeft net iets meer inzicht door de theorie erachter te snappen. Een deskundige trainer die je prikkelt en inspireert.

Astrid van den Hurk

Ik vond het een hele fijne cursus ook omdat hij over 5 maanden verspreid was zodat je in de praktijk zaken kan uitproberen. Kundige en prettige cursusleider Dick de Zwart

Effectief Beïnvloeden in 5 maanden

Jente Nutma

Ik vond het echt een hele waardevolle training. Zowel de theorie als de oefeningen waarbij de trainer een hele fijne acteur en docent in één was, waren echt heel leerzaam. De juiste dingen kwamen aan bod en de trainer stemde het ook af op de behoefte van de groep. We hebben ook vaak stilgestaan bij je eigen leerdoelen en wat je per dag meenam uit de cursus om mee aan de slag te gaan, en dat hielp ook heel erg om er ook daadwerkelijk wat mee te doen. Al met al heb ik dus heel veel geleerd en zou ik deze training aan iedereen aanraden!

Effectief Beïnvloeden

Tamara Teunissen van Manen

Geweldige, leerzame en nuttig training. Veel geleerd. Wel veel meer tijdsbesteding dan vooraf verwacht, maar dat bracht juist ook de extra diepgang en leverde een bruikbaar eindresultaat op. Vooral ook veel geleerd door de diversiteit van de groep.

Veranderen en Inspireren met Storytelling

Wim van der Hulst

erg goed: de training - hoewel 5 dagen wat kort is. Diverse zaken was slechts aanstippen. Verhouding theorie - oefeningen - coaching is erg goed. Trainer Nicolette van der Helm heeft leuke verhalen ter illustratie en heeft duidelijk veel ervaring met coaching. Iets meer theorie zou wel fijn zijn. Ook het mailingprogramma door icm is voor verbetering vatbaar.

NLP in 5 maanden

Esther Dooijeweerd

zeezeer postitief, we hadden een trainer met veel ervaring, goede uitleg met veel praktijkvoorbeelden, waardoor het boek ook duidelijker werd. Leuke groep met veel interactie en genoeg pauzes tussendoor. Mooie locatie met heerlijke lunchr postitief

HR basisopleiding

Sanne Romijn

Hele toffe cursus, je leert veel over jezelf en hoe jij impact kunt maken in welk advies je dan ook moet geven. Tot nu toe de meest waardevolle cursus die ik gevolgd heb!

Jaqueline van der Valk

De cursus was super leerzaam en naar volle tevredenheid. Het uiteen gaan in groepjes, waar je opdrachten en casuistiek besprak maakte het zeer leerzaam, waardoor je het gemakkelijk kon vertalen naar je eigen praktijkomgeving.

Bryan Peeters

Heb het erg naar mijn zin gehad en neem zeker dingen mee in de praktijk! Bij alle drie de dagen had ik niet het gevoel dat ik naar iets zat te luisteren wat niet interessant of nutteloos was. Daarnaast vond ik de manier waarop de groep werd begeleid erg prettig. Er werd gezorgd voor een ontspannen sfeer, waardoor iedereen zich op zijn gemak voelde en actief kon deelnemen.

Praktisch Leidinggeven

ICM Opleidingen en trainingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ICM Opleidingen en trainingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 mei 2009

ICM Opleidingen en trainingen

De reden van bestaan voor ICM opleidingen & trainingen is onze bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen. Van onze cursisten, onze docent-trainers, onze werknemers en van onszelf. Ieder mens heeft behoefte aan groei. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Op deze behoefte spelen we in door het organiseren van topkwaliteit opleidingen en trainingen.

Joseph Haydnlaan 2A

3533 AE Utrecht