9.1 /10

checkbox99% beveelt ICM Opleidingen en trainingen aan!

Pascal van den Born

Het was voor mij zeer fijn de theorie te kunnen koppelen aan de praktijk. Wel heb ik de studiedruk als behoorlijk ervaren, de voorbereiding per les bevat flink wat lees en maakwerk.

Strategische Marketing

Jordy Pendjol

SterSterSterHalve sterLege ster

Inhoud was goed. Voor rollen spellen die we deden was eigenlijk te weinig tijd voor. en het niveau is niet heel hoog. Wat ik een nadeel vind bij ICM. Is dat ze adverteren bij Spingest met allerlei locaties maar uiteindelijk gaan deze nooit door en moet je naar Utrecht dat is erg misleidend.

Stakeholder Management

Ellen Broekhuizen

Elke bijeenkomst was weer fijn om mee te maken. Dat wat je thuis hebt doorgenomen komt in de training tot leven door de deskundige trainer. Ik had nog wel meer sessies willen hebben omdat het zo inspirerend was.

NLP in 5 maanden

Marcel Garnier

SterSterSterSterLege ster

De training was goed. De cursusleider was goed en deed zijn best om alles te verduidelijken. Iets minder vond ik het dat alsnog de vraag werd gesteld om alles online te doen, omdat er te weinig aanmeldingen waren. Ik heb dit wel gedaan, maar mijn voorkeur ligt bij een fysieke cursus.

Effectief Communiceren in 4 maanden

Michel Dogger

Ik heb veel geleerd over verschillende manieren van leidinggeven — zowel dominant als op een meer menselijke, verbindende manier. Ook heb ik inzicht gekregen in hoe je mensen op diverse manieren kunt beïnvloeden, zodat je op een prettige en effectieve manier leiding kunt geven. Het was waardevol om dit samen te oefenen aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ik verlaat de cursus met een goed gevoel en heb vertrouwen dat ik de opgedane kennis en vaardigheden daadwerkelijk ga toepassen in de praktijk.

Effectief beïnvloeden voor leidinggevenden

Dennis van den Boogaard

Het was een leerzame dag waar ik veel dingen heb geleerd waar ik in mijn beroep veel mee kan doen en ga gebruiken. Een gezellige dag met gezellige en verschillende soorten mensen met verschillende functies waar je ervaringen mee deelt en krijgt te horen echt super leerzaam.

Effectief Communiceren

Wesley Broeke

Ik vond het een hele mooie, leerzame en praktische (coach) cursus. De trainers Milja en Titia waren echt top! En de cursisten groep was ook heel fijn. Ik raad iedereen die een coach cursus wilt gaan volgen, de opleiding van ICM aan.

ICM Coachingsopleiding

Miranda de Vries-Faber

Ik heb veel geleerd wat ik in de praktijk kan brengen/uitvoeren. Meer zicht gekregen op projectmatig werken enz. Een tip: Wat mij betreft had de cursus iets langer mogen duren zodat er meer tijd was om de onderdelen waar je mee bezig bent daadwerkelijk goed uit te kunnen voeren. In onze organisatie was dat soms lastig. Na de laatste lesdag van een module moest vaak binnen twee week de opdracht ingeleverd worden, dit was soms wel even stressen omdat afspraken maken binnen onze organisatie niet altijd zomaar lukt en daarbij zou het meer balans hebben gebracht tussen werk/privé/ studie. Wellicht was een paar weken extra genoeg geweest.

Opleidingskunde (post-HBO)

Marieke Viveen

Interessant en leerzaam, ook heel bruikbaar. Tussen de 3 lesdagen door kreeg je opdrachten mee waarmee je het geleerde meteen kon toepassen in de praktijk. De lesdagen zelf waren ontspannen en een goede mix tussen luisteren en aan de slag gaan met de materie.

Argumenteren en overtuigen door kritisch denken

Angela Bouland

Tijdens de cursus Leiding geven aan veranderen was er ruim voldoende gelegenheid om in te gaan op persoonlijke en professionele ontwikkelvragen. Hierdoor werd een leeromgeving gecreëerd waarin individuele groei en reflectie centraal stonden.

Leidinggeven aan verandering

Boekestijn

Erg tevreden over zowel de inhoud van de training als de trainer! De verhouding tussen theorie en praktijk is erg goed en er is voldoende ruimte om eigen casussen in te brengen.

Jeroen Niesing

Fijne training, ik vertrek met een gevoel dat ik er direct iets aan heb gehad. Daarnaast heeft de training de potentie om er met wat oefening en structureel toepassen van de geleerde technieken nog meer uit te halen.

Breintraining, Snellezen en Mindmappen

Paula Itaar

Ik vond het een zeer leerzame cursus. We hadden een fijne kleine groep cursisten. Het gaf me ook een goed gevoel dat je allemaal tegen hetzelfde aanloopt ongeacht de verschillende achtergronden.

Time Management in 4 maanden

Michael Kuijpers

Goede training om inzicht te krijgen in NLP, mooie handvatten mee gekregen, goede koppeling met ingebrachte casussen. De locatie was goed bereikbaar en de faciliteiten waren goed. voor mij was de studie goed te combineren met de werkdruk. Trainster was zeer ervaren en voelde de groep goed aan.

Alain Vincke

Heel leerzaam. Ik kreeg veel handvatten aangereikt om beter te begrijpen hoe te communiceren. Zelfinzicht komt zeker aan bod maar ook inzicht in verschillende communicatie modellen. Goede balans tussen theorie en praktijk.

NLP in 3 dagen

ICM Opleidingen en trainingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ICM Opleidingen en trainingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 mei 2009

ICM Opleidingen en trainingen

De reden van bestaan voor ICM opleidingen & trainingen is onze bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen. Van onze cursisten, onze docent-trainers, onze werknemers en van onszelf. Ieder mens heeft behoefte aan groei. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Op deze behoefte spelen we in door het organiseren van topkwaliteit opleidingen en trainingen.

Joseph Haydnlaan 2A

3533 AE Utrecht