9.1 /10

checkbox99% beveelt ICM Opleidingen en trainingen aan!

Jeroen Glastra Van Loon

Heel tevreden. Ik heb mooie stappen gemaakt in deze paar weken, en ben van plan de komende periode er zeker mee aan de slag te gaan. Genoeg handvaten gekregen om me ook de komende periode te blijven ontwikkelen.

Persoonlijke Effectiviteit

Lucas Anoniem

Ik ben heel blij dat ik mijn gedachtes en gevoelens weer kan accepteren van mijzelf, de cursus heeft mij geleerd dat kwetsbaarheid kracht is en ik kan op verschillende facetten in mijn leven nieuwe stappen zetten.

Persoonlijk Leiderschap

Kirsten view Beeuwkes

Zeer positief. Jammer dat hij voorbij was. Er werd veel met praktijkvoorbeelden gewerkt, waardoor de leerstof meteen tot leven kwam en je kreeg handvatten om het geleerde meteen toe te passen.

Introductie Learning & Development

Sharon Leusink-Diender

Ik ben zeer positief over deze training, maar ook het opleidingscentrum! Er zijn veel dingen die ik heb geleerd waar ik ook mee verder kan. De trainer was enthousiast en kon antwoord geven op (bijna) alle vragen. Daarnaast was de communicatie met ICM vlekkeloos en snel, dus ik raad dit zeker aan!

Breintraining, Snellezen en Mindmappen

Marijke Zijlstra

Deze opleiding gaf me nieuwe inzichten in vraagstelling, luistervaardigheden en het voeren van gesprekken waarin verbinding centraal staan. Ik neem deze kennis mee in mijn werk én in de gesprekken in mijn dagelijks leven.

Vraag- en luistertechnieken voor verbindende gesprekken

David Stegenga

Met veel plezier kijk ik terug op de cursus omdat ik van experts op het gebied van psychologie en marketing veel theoretische kennis heb opgedaan waarna ik gedwongen werd om deze kennis toe te passen op de website en campagnes van CNV. De medecursisten spraken mij verder aan omdat ze allemaal een net iets andere functie hadden binnen marketing en communicatie en bij verschillende soort bedrijven werkten. Hierdoor kreeg je gesprekken en discussies die je anders niet zou hebben en mij meer laten nadenken over bijvoorbeeld welke beïnvloedingsprincipes ik het beste bij CNV kan toepassen op de jongerendoelgroep.

Praktische Neuromarketing

Rachid Maghnouji

Ging ongemerkt snel voorbij en toch heel diep gegaan en nieuwe inzichten, waardoor ik nu anders naar de wereld kijk via een systemische bril! De trainer wist ook de vinger op de goed plek te leggen!

Introductie Systemisch Leiderschap

Eric van Enter

Leuke, leerzame cursus. Marco was heel enthousiast en voelde goed aan wanneer te verdiepen/ te vertragen. Ik merk dat ik het geleerde toepas in zowel werk als prive omgeving. Hij heeft ook een aantal cursisten verder geholpen met actuele casussen.

Evelien Eijkens

Over het algemeen kijk ik positief terug op de cursus. De inhoud was interessant en de trainster bracht het op een prettige manier. In het begin merkte ik wel dat het niveau niet helemaal aansloot bij mijn verwachtingen. Wellicht kan daar in de toekomst nog iets meer op worden afgestemd, zodat het beter aansluit bij deelnemers met verschillende ervaringsniveaus.

Assertief Optreden

Jan Ruizendaal

Heel positief. Je weet het vaak wel, maar past het eigenlijk nooit of te weinig toe. Nu veel handvatten gekregen om in het dagelijks werk te gebruiken. Hiermee kan je een goede stap zetten naar een opgeruimd hoofd en minder stress.

(Vervallen) Effectief omgaan met stress en werkdruk

Ferry Hensbergen

Heel practisch heel leerzaam in een veilige omgeving. Trainer geeft ruimte voor vragen en neemt veel tijd voor ervaringen van deelnemers. Leuke training en brengt je verder in je communicatieve ontwikkeling

R Boek

Erg waardevol. Vooral om stil te staan bij hoe je in de dagelijkse praktijk werkt en waar je nog wat kunt aanscherpen om eerder/beter resultaat te bereiken. Ervaringen uitwisselen met medecursisten maakt het extra waardevol.

Strategisch Communiceren en Adviseren

Esther Anoniem

Een zeer interessante en leerzame training! Alle aspecten binnen het arbeidsrecht zijn aan bod gekomen. De cursus sluit goed aan bij mijn dagelijkse HR-werkzaamheden en is ook goed te volgen voor mensen zonder juridische achtergrond. Ik heb praktische handvatten gekregen die ik inmiddels al heb kunnen toepassen in mijn werk.

Arbeidsrecht

Marc Torkler

Het was een nuttige en inzichtgevende cursus, begeleid door een fijne en zeer bekwame trainer. Ook de leeromgeving en het lesmateriaal voldeden aan alle eisen. Ik zal me snel oriënteren op een vervolg.

Leidinggeven zonder formele macht

Frank Oude Veldhuis

SterSterSterSterLege ster

Erg interessante cursus. Leuke trainster en interessante materie. Ook leuk om te bespreken met onbekende mensen uit heel andere vakgebieden. Veel dingen pas je (on)bewust al toe, maar mooi om er eens over te praten en technieken te leren om jouw communicatie nog beter te maken.

NLP in 3 dagen

ICM Opleidingen en trainingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ICM Opleidingen en trainingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 mei 2009

ICM Opleidingen en trainingen

De reden van bestaan voor ICM opleidingen & trainingen is onze bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen. Van onze cursisten, onze docent-trainers, onze werknemers en van onszelf. Ieder mens heeft behoefte aan groei. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Op deze behoefte spelen we in door het organiseren van topkwaliteit opleidingen en trainingen.

Joseph Haydnlaan 2A

3533 AE Utrecht