Rashied Ramdjan
- Product of service:
- Heren armband
Goede klantenservice. Ook tevreden met het product
Ice tags
Mooi armband ontvangen en super service! Snelle en goede reactie op m’n vraag. Leverprobleem van bezorger snel en soepel opgelost!!
Zeer positief
De bestelling ging zeer goed, ik kon goede informatie krijgen bij aanvraag en ze hebben zelfs een extra plaatje geleverd, kortom top!
Zeer goed! De producten zijn van mooie kwaliteit, duidelijk en mooi gegraveerd.
professioneel, snel
Een mooie Icetag armband besteld, van mesh. Staat goed, past voldoende op. Maar helaas is het niet mooi afgewerkt, scherpe randen die beschadigingen aan kleding oid kunnen geven. Mail gestuurd naar het bedrijf, geen antwoord.
Duidelijke website, snelle levering
Goeie bandjes kind is er blij mee
Icetags verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Icetags heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede klantenservice. Ook tevreden met het product
Ice tags
Zeer positief
Zeer goed! De producten zijn van mooie kwaliteit, duidelijk en mooi gegraveerd.
professioneel, snel
Duidelijke website, snelle levering