Chantal
- Product of service:
- Armbandje
Overname van de vorige eigenaar die ons bijzonder goed van dienst was, dus nog niet voldoende ervaring met dit bedrijf om een definitief oordeel vast te kunnen stellen
Mijn dochter heeft er ook een besteld. Zeker aan te bevelen
snel en perfect geleverd
Makkelijk te bestellen, veel complimenten
zeer positief
Het armbandje sluit niet goed.
Ontzettend fijne site. Alles is heel duidelijk aangegeven en heeft niet lang in beslag genomen om in te vullen. De levering was snel en het kaartje is geweldig. Heel mooi, goed leesbaar en duidelijk. Heel wat beter dan een papiertje in je portemonnee en steeds weer moeten vervangen. Echt heel fijn.
Goede ervaring, bestelde band is goed aangekomen, duidelijke uitleg erbij
Prima, snelle levering en goede kwaliteit
Snelle service en duidelijke internetpaginas
Goedemorgen armbanden
Professioneel en prima service
Snelheid van leveren is vrij snel, kwaliteit van het product is waardeloos
Heel tevreden
Icetags verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Icetags heeft de volgende resultaten bereikt:
Mijn dochter heeft er ook een besteld. Zeker aan te bevelen
snel en perfect geleverd
Makkelijk te bestellen, veel complimenten
zeer positief
Het armbandje sluit niet goed.
Goede ervaring, bestelde band is goed aangekomen, duidelijke uitleg erbij
Prima, snelle levering en goede kwaliteit