9.7 /10

checkbox100% beveelt I am Recycled aan!

Manon en Mario

Heel fijn en persoonlijk contact. We zijn bijzonder blij met onze nieuwe tafel!

Tafel

Moon & Simon

Goede ervaring! Erg mooie tafel ontvangen! Nanda en Michiel helpen je met veel enthousiasme en liefde voor hun werk.

Tafel ca 80X140cm

Thea & Chris

We zijn echt heel blij met de fraaie tafel!

Product of service:
Tafel op maat: in een afgeronde, asymmetrische driehoekige vorm. Mooi linoleum in lichtblauw met een oranje onderstel. Erg mooi en helemaal naar wens. Ideaal! Michiel en Nanda zijn super vriendelijk en stralen kwaliteit en plezier uit. Bedankt!

Ronald van Doorn

We zijn heel blij met onze nieuwe tafel die prachtig is afgewerkt en geworden is zoal we ons dat hadden voorgesteld. Nanda en Michiel zijn mensen waar je graag zaken mee doet en waar wij van opknapten. Heel fijn

Marieke

Een goede ervaring en wij zijn zeer blij, ja.

Lichtbalkie geel

Antwoord I am Recycled

Wat fijn om te horen, dank!!!

Annouk Goselink

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe buitentafel. De kwaliteit is super en het is helemaal geworden zoals we gehoopt hadden. Het hele proces, van hulp bij het kiezen tot de bezorging aan toe verliep soepel en goed! Ik vond de persoonlijke updates tussendoor ook erg leuk..een mooi kijkje achter de schermen! We kunnen I am Recycled echt aan iedereen aanraden.

Buitentafel Accoya met roze onderstel

Antwoord I am Recycled

Dank voor jullie vertrouwen en heel fijn dat jullie blij zijn met de tafel!

A&A

Van het eerste contact tot het laatste moment was de ervaring met Nanda en Michiel geweldig. Super vriendelijk, persoonlijk en bereid om mee te denken. De tafel is precies wat we zochten: prachtig en uniek. Als we meer eettafels nodig hadden, zouden we ze allemaal bij hen vandaan halen. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit, vakmanschap en een fijn contact!

Eetkamer tafel

Antwoord I am Recycled

Aaah wat een fijne, lieve review, dank jullie!

Ingrid

Ik ben heel tevreden met I am Recycled! Heel goed geadviseerd, prettig geleverd en ontzettend blij met de eettafel, de krukjes en de planken.

Product of service:
Eettafel, 2 krukjes en planken voor aan de muur.

Antwoord I am Recycled

Veel plezier met de nieuwe spullen en veel geluk in je nieuwe huis!

Hennie & Peter

zeer positief

Antwoord I am Recycled

Heel fijn, dank jullie!!!

Marianne & Dirk

Top!

Tafel en stoelen

Fijn :-) en dank nog voor de prachtige foto's !!! Groetjes van ons

Heidie Van de Geijn-Vink

Goede service, communicatie over levering

Wand bekleding groen

Antwoord I am Recycled

Dank Heidie voor deze fijne review :-)!

Leonie & Danny

heel goed

Dank jullie :-)!!!

Melina, Niels & Luna

We zijn blij met onze mooie tafel op maat (met olijfgroen linoleum blad en koperen onderstel met voetbalk)! Goed advies gehad en fijne, leuke persoonlijke communicatie bij de aankoop en tijdens het maakproces.

Tafel met linoleum blad en koperkleur onderstel met voetbalk

Antwoord I am Recycled

Wat fijn om te horen, dank jullie wel!

Ellen & Marian

Wij zijn enthousiast over ons contact met I am Recycled! Fijne mensen en je erg welkom onthaald. Er is tijd voor je vrijgemaakt en dat geeft rust en vertrouwen .

Antwoord I am Recycled

Wat een fijne review, dank Ellen en Marian!

Alex wever

Prima, en heel blij!

Lampie

Heel fijn, dank Alex!

Geantwoord op

I am Recycled verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

I am Recycled heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 6 juni 2019

I am Recycled

Wij zijn Nanda & Michiel, aangenaam! Wij ontwerpen meubels en verlichting geïnspireerd door rest- én duurzame materialen. Onze winkel en werkplaats is gevestigd in Nijmegen. Heb je vragen/ opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Hatertseweg 23

6533AB Nijmegen

Manon en Mario

Heel fijn en persoonlijk contact. We zijn bijzonder blij met onze nieuwe tafel!

Tafel

Moon & Simon

Tafel ca 80X140cm

Thea & Chris

We zijn echt heel blij met de fraaie tafel!

Ronald van Doorn

Marieke

Een goede ervaring en wij zijn zeer blij, ja.

Lichtbalkie geel

Antwoord I am Recycled

Wat fijn om te horen, dank!!!

Annouk Goselink

Buitentafel Accoya met roze onderstel

Antwoord I am Recycled

Dank voor jullie vertrouwen en heel fijn dat jullie blij zijn met de tafel!

A&A

Eetkamer tafel

Antwoord I am Recycled

Aaah wat een fijne, lieve review, dank jullie!

Ingrid

Product of service:
Eettafel, 2 krukjes en planken voor aan de muur.

Antwoord I am Recycled

Veel plezier met de nieuwe spullen en veel geluk in je nieuwe huis!

Hennie & Peter

zeer positief

Antwoord I am Recycled

Heel fijn, dank jullie!!!

Marianne & Dirk

Top!

Tafel en stoelen

Fijn :-) en dank nog voor de prachtige foto's !!! Groetjes van ons

Heidie Van de Geijn-Vink

Goede service, communicatie over levering

Wand bekleding groen

Antwoord I am Recycled

Dank Heidie voor deze fijne review :-)!

Leonie & Danny

heel goed

Dank jullie :-)!!!

Melina, Niels & Luna

Tafel met linoleum blad en koperkleur onderstel met voetbalk

Antwoord I am Recycled

Wat fijn om te horen, dank jullie wel!

Ellen & Marian

Antwoord I am Recycled

Wat een fijne review, dank Ellen en Marian!

Alex wever

Prima, en heel blij!