9.7 /10

checkbox100% beveelt I am Recycled aan!

ten Hove

Mooi product, vriendelijk en duidelijk contact via WhatsApp. Wij hadden een probleem wat snel en vakkundig werd opgelost. Goed bereikbaar.

Judith Woltring

SterSterSterSterLege ster

Wederom erg tevreden en blij. Weer een mooie aanvulling op ons interieur.

Product of service:
(Bijzet) tafeltje met bloemen erop.

Janneke Caro

Zulke ontzettende lieve en creatieve mensen. Je kunt ze alles over de producten vragen. Hún klantenservice is echt geweldig

Have A Light hanglampen

Annette & Roel

Zeer goede ervaring en erg tevreden met de aankoop

Eettafel

Iza

De interactie met Miechiel en Nanda was super en de tafel is erg mooi geworden.

Tafel Eindeloos

Merel

Héél blij! Lamp is perfect!

Hanglamp

Marjan en Frank

Heel positief. Enthousiaste en betrokken mensen (Michiel en Nanda) met goede adviezen. Snel en goed in hun communicatie met ons. Heel prettig. Met de gekochte lampen zijn we zeker blij. Mooi.

lampen

Jeroen Vanden Berghe

Snel en correcte levering. Product voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Bijzetttafeltjes

Marlyssa en Stef

We zijn erg persoonlijk geholpen in de werkplaats en blij met de flexibele levertijd. Enorm tevreden met de tafel!

Tafel

Danielle Neutelings

ja, supertevreden!

have a light lamp

Roos

Het was echt een super ervaring! Hele leuke makers en fijne service. Het eindproduct is geweldig, wij genieten elke dag van onze nieuwe tafel.

Eettafel natuurlijk

Antwoord I am Recycled

Aaah dankjewel Roos, heel fijn om zo terug te horen en geniet ze van jullie tafel!!!

Marie-Josée Smits

Goede informatie, prettig in contact, uitstekende service en geweldig mooi product / tafel.

Tafel linoleum

Antwoord I am Recycled

Dankjewel, jullie bedankt voor het geduld ;-). Geniet ze van jullie mooie kleurrijke tafel :-)!

Lieke & Noam

We hebben een hele mooie tafel gekocht. Michiel en Nanda hebben ons goed geadviseerd.

Stokkum tafel

Antwoord I am Recycled

Dank Lieke en Noam voor deze mooie review! Geniet ze van jullie tafel en dank voor het delen van een foto!

Solange & Marko

Vanaf het eerste contact tot nu nog steeds ... fantastisch! Behulpzaam, meedenkend en zeer enthousiast. We zijn heel blij met onze tafel!

Tafel Natuurlijk

Antwoord I am Recycled

Superfijn om terug te horen, dank Solange en Marko!!!

Geantwoord op

I am Recycled verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

I am Recycled heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 6 juni 2019

I am Recycled

Wij zijn Nanda & Michiel, aangenaam! Wij ontwerpen meubels en verlichting geïnspireerd door rest- én duurzame materialen. Onze winkel en werkplaats is gevestigd in Nijmegen. Heb je vragen/ opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Hatertseweg 23

6533AB Nijmegen

Judith Woltring

SterSterSterSterLege ster

Wederom erg tevreden en blij. Weer een mooie aanvulling op ons interieur.

Product of service:
(Bijzet) tafeltje met bloemen erop.

Janneke Caro

Have A Light hanglampen

Annette & Roel

Zeer goede ervaring en erg tevreden met de aankoop

Eettafel

Iza

De interactie met Miechiel en Nanda was super en de tafel is erg mooi geworden.

Tafel Eindeloos

Merel

Héél blij! Lamp is perfect!

Hanglamp

Marjan en Frank

lampen

Jeroen Vanden Berghe

Snel en correcte levering. Product voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Bijzetttafeltjes

Stokkum tafel

Solange & Marko

Tafel Natuurlijk

Antwoord I am Recycled

Superfijn om terug te horen, dank Solange en Marko!!!

I am Recycled heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10