Hanglamp! Hij is mooi en geeft prachtig licht. Het fijn om je eigen kleur te kunnen kiezen. De levering was snel en het contact prettig!
Prachtige lampen en zeer klantvriendelijk bedrijf. Er wordt echt aandacht besteed aan de bestelling en bij twijfel navraag gedaan om zeker te weten dat alles geleverd wordt zoals de klant verwacht.
De tafels zijn ronduit prachtig! Los van het uiterlijk zitten ze ook nog eens degelijk in elkaar. Wij zijn er heel blij mee. Ook de beschadiging door het vervoeren wordt direct opgelost. Top service.
Fantastisch product en fantastiche service. Persoonlijk, vriendelijk en duidelijk!
Een heel leuk enthousiast en meedenkend stel. Prachtige tafel Eigenwijs besteld en ontvangen. Er was 1 dingetje niet helemaal in orde en dat werd direct opgelost. Superblij met onze nieuwe tafel.
Super mooi
Prachtige maatwerkproducten met liefde en passie voor ambacht gemaakt. Dat zie en voel je meteen als je binnenloopt. We hebben een schitterende tafel waar we elke dag van genieten. Stevig, tot in de...
Super fijn geholpen en goede communicatie omtrent het product en levering. Wij hebben nu een super mooie tuintafel en bij passend bankje. Bedankt!
Op een leuke manier via app contact, betrokkenheid en meedenkend. Prachtige lampen mogen ontvangen, zeer tevreden.
Reactie I am Recycled:
Hi Rob, fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor je mooie review 🙏😃 Groetjes, Nanda & Michiel