Harold Jongman
- Product of service:
- Tafel Linoleum 210 x 100 cm (Burgundy 4154 - Deens ovaal), Ral 3020, Voetenbalk hout
Heel goed en persoonlijk
Fijn enthousiasme, geweldige service én hele mooie tafels!
Altijd fijn om iets te bestellen bij I am Recycled. Weer blij met de mooie lamp.
prachtig eindresultaat van op maat gemaakte tafel
Ik ben super blij met mijn mooie en unieke eettafel
Ik heb een uitstekende ervaring met I am Recycled en ben superblij met mijn nieuwe tafel.
Heel goed! En heel blij!
Fijne website de bestelling verliep soepel Binnen enkele dagen in huis Ben super super blij met mijn tafeltje!!
Heel erg goed geholpen met onze nieuwe tafel en bar! Makkelijk en direct contact, denken heel fijn mee!
100%
Super fijn en vriendelijk geholpen, met een prachtige tafel als resultaat
Heel blij met de tafel. Hij is prachtig en de communicatie omtrent aflevering e.d. was heel goed.
Verliep vlot en soepel
Heel prettig! Snel en vriendelijke contact
I am Recycled verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
I am Recycled heeft de volgende resultaten bereikt:
I am Recycled
Hatertseweg 23
6533AB Nijmegen
Heel goed en persoonlijk
Fijn enthousiasme, geweldige service én hele mooie tafels!
prachtig eindresultaat van op maat gemaakte tafel
Ik ben super blij met mijn mooie en unieke eettafel