Open communicatie. Bijna altijd bereikbaar en benaderbaar.
Advies gaat iets te ver met de wens klant mee.

Benaderbaarheid. Open positieve instelling. Accuratesse en snelheid.

Elvira van Veen

Jeroen en Jeroen zijn kundig en vriendelijk. Zij doen hun uiterste best om de hypotheek zo gunstig mogelijk af te sluiten en zijn niet voor één gat te vangen. Zij denken met je mee en reageren snel... Jeroen en Jeroen zijn kundig en vriendelijk. Zij doen hun uiterste best om de hypotheek zo gunstig mogelijk af te sluiten en zijn niet voor één gat te vangen. Zij denken met je mee en reageren snel op vragen en opmerkingen. Altijd goed te bereiken.

Vasthoudend en uitermate kundig

Chris en Elly

Zeer vriendelijk en behulpzaam, goed geluisterd naar onze vragen en wensen. Binnen 2 dagen kwamen ze al met 2 voorstellen. Waar wij naar konden overstappen. Alles perfect afgehandeld door jeroen en... Zeer vriendelijk en behulpzaam, goed geluisterd naar onze vragen en wensen. Binnen 2 dagen kwamen ze al met 2 voorstellen. Waar wij naar konden overstappen. Alles perfect afgehandeld door jeroen en collega, 's nogmaals onze dank.

Voor vragen altijd bereikbaar ook nu het afgehandeld is kun je ze nog bereiken en nog geven ze advies. Echt top.

Ania Piejko

Zeer ervaren bedrijf, heel erg klantvriendelijk, behulpzaam, echte aanrader voor anderen, 2 keer ons geholpen met de beste resultaat!!!

Nee alles is gewoon meer dan 100 procent!!

Eerlijke informatie, snel contact.

Goede informatie! Niet meteen geldelijk gewin voorop. Zorgvuldig.

Zeer kundig en professioneel advies gekregen

Goed persoonlijk contact. Behulpzaam.

JW

Positief

Goed op de hoogte gehouden, duidelijke uitleg, vriendelijk behandeld

Wij hebben goede ervaring met hypotheek steun. Snel geholpen en nooit geïrriteerd als we weer vragen hadden.

Ze bleven attent ondanks dat wij af en toe besluiteloos waren.

Goede uitleg en advies. Zeer deskundig personeel en vriendelijk.

behulpzaamheid en deskundigheid

Prima advies !

snelle reactie !
Helpt goed meedenken in het voordeel van de klant !