Snapper

Niets negatiefs te melden, goed geregeld.

Persoonlijk contact, goed begrip voor de klant.

Wilms

Als zeer prettig ervaren.

Vanaf het eerste moment was het zeer positief, een persoonlijk gesprek met zeer goede uitleg van de gehele procedure.

Djojosoetirto

Prettig bedrijf. Sympathieke mannen.

Altijd bereikbaar.

Annette Evers

Jeroen hielp ons om de juiste verzekeringen te vinden, het persoonlijke contact, hij kwam bij ons thuis, hebben we gewaardeerd!

Roeland Van De Velde

Top ondersteuning gehad voor de 2e keer

Ze doen echt hun best voor je

Jalving

Zeer prettige ervaring

weten exact waar het omdraait,no nonsens

raven

Zeer prettig

altijd bereikbaar voor vragen , en deze werden opgelost

M. Strumpel

Het eerste contact was puur informatief. Kijken wat er mogelijk was. Al snel was er een klik en werd mijn wens serieus mogelijk. Jeroen is een topper die ook nog eens thuis kwam om eea door te... Het eerste contact was puur informatief. Kijken wat er mogelijk was. Al snel was er een klik en werd mijn wens serieus mogelijk. Jeroen is een topper die ook nog eens thuis kwam om eea door te nemen. Geweldige service!

Altijd bereikbaar- empatisch vermogen-

H van Straelen

Omdat wij geen band met de bestaande hypotheek verstrekker hadden, zijn wij ons gaan oriënteren op het Interweb. Wij hebben Jeroen en Hypotheeksteun door wat googelen op het internet gevonden.... Omdat wij geen band met de bestaande hypotheek verstrekker hadden, zijn wij ons gaan oriënteren op het Interweb. Wij hebben Jeroen en Hypotheeksteun door wat googelen op het internet gevonden. Vanwege de positieve reacties en reviews hebben we er eens een belletje aan gewaagd. Gelijk duidelijk in de procedure en wat de mogelijkheden waren zonder gelijk betaalde dossiers aan te moeten laten maken. Ook het uitgebreide netwerk van Jeroen en Hypotheeksteun is ons goed van pas gekomen. Dit alles heeft geleid tot een duidelijk voorstel dat aansloot bij onze wensen en situatie. Dit is waarom wij met Jeroen en Hypotheeksteun in zee zijn gegaan.

Duidelijk kennis van zaken goede duidelijke uitleg goed bereikbaarheid en gewoon een goed voorstel. Zo kan het dus ook.

M. Reuvekamp

Uitstekend, duidelijk advies en vriendelijk (gebleven) ondanks dat ik het uiteindelijk ergens anders de hypotheek heb afgesloten.

Zeer goed contact houden met klanten.
Vriendelijk
Tijdige berichtgeving