Jason
Goeie woningen/kamers tegen een betaalbare prijs, vanaf €3,- kan je al reageren!
Goed en duidelijk
Het is ok
Het is nieuw voor ons dus hebben geen ervaring
Net op bezig dus nieuw het
Tot nu toe de meeste huurhuisjes op te vinden
Het is erg fijn dat er een omgeving bestaat waarbij je goed overzicht hebt over huurwoningen in en rond enschede. Ik heb alleen het gevoel dat ik nooit een woning ga krijgen. Maar dat ligt misschien aan het woningstekort.
Huurzone.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huurzone.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed en duidelijk