Adrie
Prima site, wel jammer dat je veel wordt doorgestuurd en daar ook weer moet betalen
Huurzone is heel moeilijk bereikbaar. Het is heel lastig om op de site te komen. Er is 1 Appartement in Arnhem waar ik heel graag zou willen wonen op de Gelderse rooslaan de huur €1070,-. Ik heb daarop gereageerd maar ik zie dat appartement de ene x te huur staan en het andere moment gereserveerd. Dat werkt verwarrend. Ik wil weten of het appartement nu wel of niet al is verhuurd. Dat is voor mij helaas niet duidelijk. Svp zo spoedig mogelijk informatie. Groet, WWM Rijksen van Veldhuizen
Mooi aanbod
Fijne site
Goed redelijk
Bedankt
Matig
moeilijk om in te loggen
Is goed
Een goed platform voor huurwoningen.
Goede verzamelplaats van een hoop huurwoningen, eenvoudig proces om te reageren
Uitstekend
Ok
Huurzone.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huurzone.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooi aanbod
Fijne site
Goed redelijk
Bedankt
Matig
moeilijk om in te loggen
Is goed
Een goed platform voor huurwoningen.
Goede verzamelplaats van een hoop huurwoningen, eenvoudig proces om te reageren
Uitstekend