Esther
Netjes
Een erg goede en gebruiksvriendelijke app om de beste woonruimte te vinden.
Goed bezig
Een goede website
Actualiteit en volledigheid laat te wensen over en contactmogelijkheden verhuurder is niet doorgelicht, ik wil geen waardebon, ik wil een woning vinden of de verhuurder spreken. Bovendien zijn de adhoc woningen in Hardenberg helemaal niet beschikbaar op het moment en blijven ze wel geadverteerd worden, slechte zaak.
Aantrekkelijk
Snel en Overzichtelijk
Geweldige site, handig, snel en nuttig. Ik beveel hem aan!
weet ik niet
T gaat kan beter
Fijne site
Goed en makelojk te gebruiken. Snel vonden wat je zoekt en zeker een aanrader
Huurzone.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huurzone.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Netjes
Een erg goede en gebruiksvriendelijke app om de beste woonruimte te vinden.
Goed bezig
Een goede website
Aantrekkelijk
Snel en Overzichtelijk
Geweldige site, handig, snel en nuttig. Ik beveel hem aan!
weet ik niet
T gaat kan beter