7.9 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox95% beveelt Huurzone.nl aan!

Semibcan

SterSterSterSterLege ster

Goed, alleen als ze de optie geven om 2-3 woningen te reageren gratis en daarna pas betaald doen zou dat veel handiger en leuker zijn, maar gelukkig is de goedkope optie er nog van 3.99 van daar de 7/10 anders als die er ook niet was die goedkope optie sorry maar direct een 5/10

Jadé Libiana

SterSterLege sterLege sterLege ster

Je betaalt om doorgestuurd te worden naar een andere website en vervolgens word je nog niet uitgenodigd voor een bezichtiging

David

Melvin daal

Perfect

Sarah

Chaotisch

Huurzone.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Huurzone.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2019

Huurzone.nl

Huurzone is ervaren in het online in kaart brengen van het Nederlands huuraanbod. Op ons platform tref je een actueel aanbod van ruim 7500 huurwoningen, studio's, kamers en appartementen. Via het zoekprofiel, ontvang je dagelijks woningen die aan je wensen voldoen. Zoek je een nieuwe woning? Dan zit je goed op Huurzone!

Postbus 5548

4801 DZ Breda