Chantalle te Loo
Opzicht wel goed je hoor
prima site, duidelijk
Goede en duidelijke website
ik hoop dat ik snel een woning kan vinden,Maar ik zie zoveel woningen,dat ik een keuze kan maken.
Ik vind Huurzone.nl heel goed, je wordt iedere dag op de hoogte gehouden voor wat betreft de aanbod die op dat moment beschikbaar is.
Het is een fijne website waarop ik huurhuizen kan vinden die ik elders niet kan vinden en daarom dus een betere kans op een woning.
It's very good, and intuitive web
Veel mogelijkheden
Huurzone.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huurzone.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Opzicht wel goed je hoor