Nikkie
Duidelijk uitleg
Ik ben tevreden een 8/10 waard
Overzichtelijk en duidelijk en goede aanbiedingen.
Ze hebben hun werk goed gedaan. Ze hebben me geholpen met het vinden van een appartement.
Cookies van 951 partners. Haalt alleen huizen van andere publieke sites, je moet betalen om te reageren (terwijl het huis via een ander platform wordt aangeboden).
It's an ok site.
Duidelijke site
Leuk aanbod met verschillende huizen
Goed!
nvt
Huurzone.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huurzone.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijk uitleg
Ik ben tevreden een 8/10 waard
Overzichtelijk en duidelijk en goede aanbiedingen.
It's an ok site.
Duidelijke site