Tharzang
praktisch en doelmatig
Ik ben op zoek naar tijdelijke huur, maar het aanbod is bijna allemaal minimaal 12 maanden. Zou fijn zijn als er een filter was waarmee je aan de voorkant dit eruit kan filteren. En het komt ook voor dat je enkel kan reageren op een woning via de oorspronkelijke site waar de woning aangenaam staat en je daar eerst voor moet betalen. Dan betaal je dubbel en vraag ik me af wat jullie abonnement me oplevert.
Goed aanbod.
Overzichtelijk' duidelijk met goede foto's en was eenvoudig om te bereiken
Op zich was het begin goed, vervolgens gaat het heel stroperig verder helaas.
Ik vind huurzone duidelijk. er is veel aanbod, hetgeen wat ik wel jammer vind is dat je hier voor al 29,- per maand betaald en dan vaak doorgestuurd wordt naar websites waar je ook moet betalen. Het zou huurzone nog beter maken om ook eigen aanbod te generen. Verder hoop ik toch mijn huis te kunnen vinden via Huurzone!
Leuk aanbod en goede ondersteuning
Ok
Prima site
Is goed maar iets onduidelijk
Huurzone.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huurzone.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed aanbod.
Overzichtelijk' duidelijk met goede foto's en was eenvoudig om te bereiken
Op zich was het begin goed, vervolgens gaat het heel stroperig verder helaas.
Leuk aanbod en goede ondersteuning
Ok