D.Meijerhof
Al het aanbod overzichtelijk en duidelijk, de site is netjes opgebouwd en alle informatie is snel te vinden.
Tot nu toe een fijne ervaring met huurstunt. Ik maak nog niet lang gebruik van Huurstunt, maar tot nu toe werkt het erg aangenaam en komen er regelmatig woningen online. Erg fijn.
My experience with Huurstunt is good so far even tho still looking for place tovrent but its giving direct update when ever there is new place, very useful site
Top
veel Aanbod alleen geen tijd
Altijd veel aanbod, bij interesse is er zo een bezichtiging gepland om te komen kijken. Alleen jammer dat het gene wat wij zo een beetje zoeken zo ver weg is. Bijvoorbeeld Nispen essen turnhout of wernhout, Baarle-Nassau of in die buurt, zou onze voorkeur naar uit gaan met kindjes erbij en voor papa een plekje waar hij in alle rust aan zijn administratie kan werkend en naar klanten kan bellen zonder dat de kinderen op de achtergrond te horen zijn😄 we blijven gewoon zoeken er komen vaak nieuwe woningen te huur aangeboden dus we blijven positief en optimistisch!! Wish us Luck! Vriendelijke groetjes
Hele goede site met een goed aanbod
Huurstunt biedt je verschillende mogelijkheden aan, je krijgt per direct een mail bij een nieuwe aanbod. Zo ben je steeds op de hoogte en kan je gelijk reageren! Ik kijk er na uit voor mijn nieuwe woning!
Marianne
Dankzij huurstunt heb ik een woning kunnen vinden toen het bijna onmogelijk leek te zijn.
Ik ben super tevreden over Huurstunt.nl. Het platform is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en biedt een ruim aanbod aan huurwoningen. Binnen korte tijd had ik al meerdere serieuze reacties van verhuurders ontvangen, iets wat me via andere websites niet gelukt was. Wat ik vooral fijn vind, is dat je direct contact kunt opnemen met verhuurders en dat de informatie bij de advertenties duidelijk en actueel is. De klantenservice reageerde ook snel toen ik een vraag had over mijn account — heel professioneel en behulpzaam. Dankzij Huurstunt heb ik uiteindelijk een mooie woning gevonden die helemaal bij mijn wensen past. Ik raad het iedereen aan die snel en betrouwbaar een huurwoning zoekt!
De site even bekeken ga zeker als we er aan toe zijn premium nemen. Kan nog geen 5 sterren hebben heb verder nog geen ervaring met de site. Maar zo het lijkt krijgen jullie ze zeker.
Mijn ervaring met Huurstunt Tijdens mijn zoektocht naar woonruimte heb ik via Huurstunt een verhuurmakelaar gevonden waar ik nog steeds via woon – en dat zegt eigenlijk alles. Sindsdien meld ik me alleen nog aan bij Huurstunt, omdat ze simpelweg het snelst zijn, het meest actuele aanbod hebben én de meeste woningen delen van alle huurwebsites die ik heb geprobeerd. En geloof me: ik heb ze bijna allemaal gezien. Als vastgoedfotograaf kom ik dagelijks over de vloer bij verhuurders en makelaars en zie ik het hele spectrum van de markt. Juist daardoor weet ik hoe waardevol een betrouwbaar, overzichtelijk en actueel platform is. Huurstunt springt eruit – niet alleen als platform, maar ook in wat het kan betekenen voor jonge woningzoekers zoals ik. Een plek om te wonen is meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het is je rust, je thuis, je basis. En Huurstunt heeft daaraan bijgedragen. Ik hoop met deze review niet alleen mijn waardering te laten zien, maar ook kans te maken op dat extra zetje – zodat ik een potje heb voor nieuwe meubeltjes, als ik binnenkort via Huurstunt een stapje groter kan gaan wonen.
Huurstunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huurstunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Top