Britt Bohnen
Overzichtelijk
Very amazing ...through this website I found a lot of rooms and it easy to get Ur desirable room
Prima aanbod, duidelijke omschrijving
Veel aanbod, reageren gaat makkelijk.
Het was goed overzichtelijk en duidelijk wat het woningaanbod was en waar ik me kon aanmelden voor een bezichtiging.
Veel aanbod en prettige website. Aanrader!
is echt duidelijk en ook staat ook veel nieuwe ding op
Hartstikke prima ervaring met huurstunt. Veel aanbod iedere dag. Helaas zat er (tot nu toe) nog niks bij voor mij. Fijn dat er een gratis probeer maand wordt aangeboden.
In het verleden een fijne appartement gevonden
Zeer goed aanbod en eerlijk.
Fijn, misschien is het ook handig om een soort van status balk toetevoegen wanneer je op een huis/kamer heb gereageerd. (status balk of bolletje met een kleurtje, waarbij iedere kleur een andere soort status heeft)
Genoeg aanbod om uit te kiezen. Rond de tijd van huizenmarkt krapte is deze site een van de betere die aanbod heeft.
Goed aanbod maar helaas nog niet het ideale plekje gevonden maar aan het aanbod heeft het niet gelegen.
Ik heb vandaag een account aangemaakt en heb al meerdere bezichtigingen weten in te plannen top site
Huurstunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huurstunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Overzichtelijk
Prima aanbod, duidelijke omschrijving
Veel aanbod, reageren gaat makkelijk.
Veel aanbod en prettige website. Aanrader!
is echt duidelijk en ook staat ook veel nieuwe ding op
In het verleden een fijne appartement gevonden
Zeer goed aanbod en eerlijk.
Huurstunt heeft de volgende resultaten bereikt: