yke kaastra
ik moet nog beginnen, ik ben nu pas serieus op zoek. Maar wat ik er tot nu toe van kan zeggen; het komt my overzichtelijk en betrouwbaar over..
Fijn!
Veel aanbod maar ook vooral aanbod voor 1 kamer woningen wat niet mijn voorkeur heeft. Maar als je snel een huis wilt zoeken in huurstunt je plek
Багато пропозицій але ми без житла бо нас ніяк не вибрали
Erg overzichtelijke en uitgebreide website
Veel aanbod, veel reacties.. helaas nog geen passende woning gevonden. Maar nieuwe jaar komt er aan en dus nieuwe kansen
Nvt
Goed ik hou van .l want have it.you can call me my telefoon 0631942671
Huurstunt geeft een goed overzicht van het woonaanbod vanuit verschillende sites. Op die manier ben je niet genoodzaakt je aan te melden bij meerdere van de woning aanbieders maar geeft Huurstunt een gepast samenvatting vanuit deze meerdere bronnen + contactgegevens per woning. Zeker een aanrader!
Het overzicht is uitmuntend! De manier van werken bij huurstunt is echt zo fijn. Direct contact verhuurders en overzicht met duidelijke informatie. Top service! 👌
Ik kom steeds hele mooie kamers tegen
Erg veel aanbod en heel erg fijn dat je met een premium account direct contact kan hebben met de verhuurder. Ook fijn dat je een mailtje krijgt, wanneer er iets nieuws online is gekomen, zo blijf je helemaal up to date!
Veel divers aanbod en regelmatig zijn er leuke en betaalbare huizen te vinden. Na twee jaar zoeken heb ik eindelijk een prachtig huis gevonden in Utrecht, allemaal dankzij Huurstunt! Hier ben ik super dankbaar voor en zonder hun duurde het mogelijk nog langer om een eigen, vaste plek te vinden.
Snelle acties bij aan melden. Nieuwschierig naar meer
Huurstunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huurstunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijn!