Mihai

Super ok

Desiree Dompig

Het was goed verschillende type woning

Nina

Huurstunt is heel overzichtelijk en brengt me snel op de hoogte van nieuwe advertenties! Eindelijk heb ik bezichtigingen 🙏🏻

Eljas

Fantastisch

vurn meijer

snell een woning te vinden

Eline

Erg goede website waar het aanbod van veel verschillende aanbieders samenkomt. Je kunt makkelijk instellen wat je zoekopdracht is en krijgt hier een mail over indien iets beschikbaar is. Heel erg fijn!

Tomas Lammers

bono martin

veel aanbod goede prijs

Eloise Pires

SterSterSterSterLege ster

I am still looking for a place that will be perfect for our family but love the update from you thanks Eloise Pires

Roy Schrijvers

Veel aanbod voor weinig, wie wil dat nou niet?

Hester

SterSterSterSterLege ster

Huurstunt is een fijn en overzichtelijk platform voor het vinden van een kamer of woning. Ze geven aanbod weer van veel verschillende sites, waardoor je niks kan missen. Ook kan je goed filteren op wat je zoekt, waardoor je meer kan hebt op het vinden van wat past bij jouw voorkeuren.

Nan

Veel aanbod en heldere informatie!

Huurstunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Huurstunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2021

Huurstunt

🥇 Huurstunt is het toonaangevende huurwoningplatform van Nederland waar verhuurders en woningzoekenden elkaar moeiteloos kunnen vinden. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande marktkennis, bieden wij precies wat jij nodig hebt voor een snelle en soepele woningzoektocht. Dankzij onze GRATIS woning e-mails ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuw aanbod. Daarnaast voeren we strenge controles uit om ervoor te zorgen dat het getoonde aanbod altijd up-to-date en correct is. Nieuw bij Huurstunt: maak gebruik van onze geavanceerde AI-technologie en unieke zoekservice, die meer dan 300 websites doorzoekt om de perfecte huurwoning voor jou te vinden. Via Huurstunt is je nieuwe huurwoning zo gevonden!

Koldingweg 7c

bono martin

veel aanbod goede prijs

Eloise Pires

Roy Schrijvers

Veel aanbod voor weinig, wie wil dat nou niet?

Hester

Nan

Veel aanbod en heldere informatie!

Huurstunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10